Döntés született Benedek Tibor temetéséről

A család szeretné, ha szűk körben búcsúzhatnának el a sportlegendától.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Döntés született Benedek Tibor temetéséről

Egy héttel ezelőtt, hosszú betegség után hunyt el a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Benedek Tibor, akit napok óta gyászol az egész ország, sőt Olaszországban is megemlékeztek róla, ahol éveken keresztül játszott.

A család ennek ellenére szeretné, ha Benedek Tibor temetésén csak a szűk család venne részt. A Bors információi szerint azonban már folynak az egyeztetések egy olyan nyilvános megemlékezésről, ahol a sportolók – pályatársak és fiatalabb generáció egyaránt –, valamint a rajongók is elbúcsúzhatnak a vízilabdázótól.

Ha igazak a Bors értesülései, a Margitsziget és a Komjádi uszoda előtti parkoló terület ad majd helyet a nyilvános megemlékezésnek. (A koronavírus miatti jelenlegi jogszabályok értelmében olyan szabadtéri helyet kellett választaniuk, ahol tartható a megfelelő távolság, igaz, szinte most biztos, hogy a sportolóról megemlékezők száma meghaladja majd az 500-at.)

Ezt követi a temetés, kizárólag szűk családi körben, amit a család maga áll majd, még akkor is, ha az EMMI és MOB saját halottjának tekinti Benedek Tibort.

Címkék: benedek tibor gyász magyar sport sport temetés tragédia végső búcsú vizilabda vízilabdázó

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best