2020.06.24.@ 12.06

Mintaapák: Megvan, ki veszi át Kovács Patrícia helyét

Mostanra teljes az új stáb.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mintaapák: Megvan, ki veszi át Kovács Patrícia helyét

Hetekig attól volt hangos az internet, hogy a TV2 elkezdi lecserélni Mintaapák című sorozatának főbb karaktereit. Az ügy Fenyő Iván nagy port kavaró esetével kezdődött, akiért egészen konkrétan petíciót indítottak a rajongói – nem sok eredménnyel, hiszen a háttérben akkor már javában zajlottak a tárgyalások az őt váltó Kamarás Ivánnal.

Hetekkel később Szabó-Kimmel Tamás, majd Kovács Patrícia is bejelentették, elköszöntek a sorozattól – előbbitől a TV2 sajtóközleménye alapján maga a csatorna vált meg Klem Viktorral együtt emberi és magatartásbeli problémák miatt, amit a sztár tagadott, hiszen elmondása szerint ő tett pontot az együttműködés végére.

Kovács Patrícia ugyanazon a napon jelentette be távozását, ám arról, ki alakítja ezentúl karakterét, egészen eddig hallgatott a csatorna. A Ripost értesülései szerit helyét a Csak színház és más semmi sztárja, Száva Viktória veszi át, amit a TV2 maga is megerősített. Tehát mostanra összeállt a teljes csapat az új felállásban, melynek tagjai – a színésznőn kívül – Kamarás Iván, Száraz Dénes, és Makranczai Zalán.

Címkék: best kovács patrícia magyar sztárhírek mintaapák napi sorozat összeállt sorozat száva viktória színész sztárok sztérhírek tv2 új stáb

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Mizo Art Coffee (x)

Mizo Art Coffee (x)

Vidd magaddal a művészet élményét!