Mintaapák: Megvan, ki veszi át Kovács Patrícia helyét

Mostanra teljes az új stáb.

Mintaapák: Megvan, ki veszi át Kovács Patrícia helyét

Hetekig attól volt hangos az internet, hogy a TV2 elkezdi lecserélni Mintaapák című sorozatának főbb karaktereit. Az ügy Fenyő Iván nagy port kavaró esetével kezdődött, akiért egészen konkrétan petíciót indítottak a rajongói – nem sok eredménnyel, hiszen a háttérben akkor már javában zajlottak a tárgyalások az őt váltó Kamarás Ivánnal.

Hetekkel később Szabó-Kimmel Tamás, majd Kovács Patrícia is bejelentették, elköszöntek a sorozattól – előbbitől a TV2 sajtóközleménye alapján maga a csatorna vált meg Klem Viktorral együtt emberi és magatartásbeli problémák miatt, amit a sztár tagadott, hiszen elmondása szerint ő tett pontot az együttműködés végére.

Kovács Patrícia ugyanazon a napon jelentette be távozását, ám arról, ki alakítja ezentúl karakterét, egészen eddig hallgatott a csatorna. A Ripost értesülései szerit helyét a Csak színház és más semmi sztárja, Száva Viktória veszi át, amit a TV2 maga is megerősített. Tehát mostanra összeállt a teljes csapat az új felállásban, melynek tagjai – a színésznőn kívül – Kamarás Iván, Száraz Dénes, és Makranczai Zalán.

Még több

Best