2020.06.24.@ 12.06

Mintaapák: Megvan, ki veszi át Kovács Patrícia helyét

Mostanra teljes az új stáb.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mintaapák: Megvan, ki veszi át Kovács Patrícia helyét

Hetekig attól volt hangos az internet, hogy a TV2 elkezdi lecserélni Mintaapák című sorozatának főbb karaktereit. Az ügy Fenyő Iván nagy port kavaró esetével kezdődött, akiért egészen konkrétan petíciót indítottak a rajongói – nem sok eredménnyel, hiszen a háttérben akkor már javában zajlottak a tárgyalások az őt váltó Kamarás Ivánnal.

Hetekkel később Szabó-Kimmel Tamás, majd Kovács Patrícia is bejelentették, elköszöntek a sorozattól – előbbitől a TV2 sajtóközleménye alapján maga a csatorna vált meg Klem Viktorral együtt emberi és magatartásbeli problémák miatt, amit a sztár tagadott, hiszen elmondása szerint ő tett pontot az együttműködés végére.

Kovács Patrícia ugyanazon a napon jelentette be távozását, ám arról, ki alakítja ezentúl karakterét, egészen eddig hallgatott a csatorna. A Ripost értesülései szerit helyét a Csak színház és más semmi sztárja, Száva Viktória veszi át, amit a TV2 maga is megerősített. Tehát mostanra összeállt a teljes csapat az új felállásban, melynek tagjai – a színésznőn kívül – Kamarás Iván, Száraz Dénes, és Makranczai Zalán.

Címkék: best kovács patrícia magyar sztárhírek mintaapák napi sorozat összeállt sorozat száva viktória színész sztárok sztérhírek tv2 új stáb

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Stohl Luca meztelen fotója felrobbantotta a netet

Stohl Luca meztelen fotója felrobbantotta a netet

Mindezt szexin, mégis nagyon ízlésesen tette.

Epres Panni először posztolt Benedek Tibor halála óta

Egy szívbemarkoló képet osztott meg szerelméről.

Náray Tamás őszintén mesélt róla, miért nincs gyermeke

A BEST magazinnak adott interjújában az olyan érzékeny kérdésekre is mellébeszélés nélkül válaszolt, mint a gyermekvállalás – vagy annak hiánya.

Erdei Zsolt: súlyos próbatételek a családjában

A sztársportoló minden téren a maximumra vágyik – a munkában és a magánéletben is. Ez azonban nem könnyű, különösen akkor nem, ha mindkét terepen egyszerre csapnak össze a hullámok a feje felett.

Szabó Zsófi élő adásban akadt ki, ez áll a háttérben

A műsorvezető nem tudott, és nem akart higgadt maradni ebben a kérdésben.

Döntés született Eszenyi Enikő jövőjéről

Sokáig kérdés volt, mi lesz Eszenyi Enikő színészi karrierjével, miután Rudolf Péter átveszi a Vígszínház vezetését – most azonban a művésznő maga hozta meg a döntést.

Zsédára újra rátalálhat a szerelem ezen a nyáron?

A csillagok szerint legalábbis minden jel erre utal.

Adócsalás: Hajdú Péter bajban van, ő az elsőrendű vádlott

Olyan cégek számlájáról vett fel nem kevés pénzt, melyekhez nem sok köze volt.

A Barátok közt sztárja megmentette fia életét

A színésznő félelmetesen közel állt ahhoz, hogy elveszítse kisfiát, Bálintot – a részleteket a legújabb BEST magazinban mesélte el.

Mihalik Enikő titokban szakított, de már új szerelme van

4 év után döntöttek úgy párjával, hogy külön folytatják, azonban két hónappal az elválás után rátalált a mindent elsöprő szerelem.

Ezt az anya-lánya fotósorozatot mindenkinek látnia kell

De azoknak biztosan, akik bírják a cukiskodást, és fontos számukra az állatvédelem.

Kamarás Iván meglepő kijelentést tett saját külsejéről

A BEST magazinnak meglepő őszinteséggel mesélt arról, mennyit küzdött színészként a pályája elején azzal, hogy kifejezetten vonzó.