Kajdi Csaba két napig feküdt kómában, miután szétrobbant a veséje

Az Instagram első számú kedvencének édesanyja, akit az egész internet csak Annamária néven ismer, őszintén mesélt a BEST magazinnak fiáról.

Kajdi Csaba két napig feküdt kómában, miután szétrobbant a veséje

Sikeres modellügynökséget vezet, és ma már gyakorlatilag nincs olyan, aki ne tudná, ki az a Cyla. A BEST magazin cikkéből most azonban Kajdi Csaba egy olyan arcát is megismerhetjük, amit korábban soha, mindezt az édesanyjának köszönhetően.

Annamária két nagyon komoly törésről is beszélt a lapnak: az egyik egy gyerekkori baleset –  Csaba ugyanis lezuhant fára mászás közben, és olyan rosszul esett, hogy gyakorlatilag szétrobbant a veséje. Még aznap megműtötték, az operációt végző orvos viszont közölte az aggódó édesanyával, hogy Csabi élete már nem rajtuk múlik. Két nap kóma után tért magához, méghozzá a következő kijelentéssel: „De gyönyörű helyeken jártam”.

A másik „seb” Csaba és Annamária életében vitathatatlanul az, amikor kiderült, hogy Csaba édesapjának van egy másik, eltitkolt családja. Cyla mindössze 15 éves volt ekkor. Hogy hogyan reagált rá ő, és az édesanyja, és hogyan álltak fel a szörnyű vereségből, az kiderül a legújabb BEST magazinból, melyre ITT tudsz előfizetni.

Még több

Best