2020.06.26.@ 08.06

Kamarás Iván meglepő kijelentést tett saját külsejéről

A BEST magazinnak meglepő őszinteséggel mesélt arról, mennyit küzdött színészként a pályája elején azzal, hogy kifejezetten vonzó.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kamarás Iván meglepő kijelentést tett saját külsejéről

Júliustól a Mintaapák című sorozatot forgatja, ahol Kamarás Iván Szalay Géza karaterét alakítja majd. A szereplőt korábban Fenyő Iván formálta meg, neki azonban az első évaddal lejárt a szerződése, amit a csatorna nem hosszabbított meg. Így lett az új befutó Kamarás Iván, aki a BEST-nek adott interjúja során mesélt szerepekről, férfi és nőideálokról, valamint arról, mennyire sokáig zavarta a külseje.

„Bevallom, különösen a pályám elején, volt idő, amikor átokként éltem meg, hogy szép külsővel áldott meg a sors. Az ember élete egy korszakában le akarja rombolni a szépfi úi imázst. Szerencsés vagyok, mert végül olyan karaktereket is eljátszhattam, akik nem kifejezetten férfi idolok. Mindig is úgy éreztem, hogy egy karakterszínész vagyok egy vezető színész testében. Aztán az ember egy idő után rájön, hogy esztelenség harcolni a szépség ellen. Egy bizonyos kor felett pedig kifejezetten meg kell dolgozni azért, hogy az ember jól nézzen ki” – részletezte a színész.

Még több részletet a legújabb BEST magazinban találsz, amire ITT fizethetsz elő.

Címkék: kamarás iván külső magyar sorozat magyar sztárhírek meglepő kijelentés mintaapák sorozat színész sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Weisz Fanni, Konkoly Ági: Miért válnak sorra a szépségkirálynők?

Weisz Fanni, Konkoly Ági: Miért válnak sorra a szépségkirálynők?

Sikeresek, gyönyörűek, sportolóval kötötték össze az életüket, és még valami közös bennük: sem Weisz Fanni, sem Konkoly Ági kapcsolata nem működött hosszú távon.

Vajna Timi: „2 év múlva már én is babázni szeretnék

A filmmogul özvegye húga babaváró partiján mesélt róla a BEST-nek, milyen az élete új szerelmével, és mikorra tervezik a családalapítást.

Ezért költözik el otthonról Kiszel Tünde lánya

Még csak 19 éves, de Donatellának már most határozott elképzelése van róla, mit akar kezdeni az életével, amiről részletesen mesélt a BEST magazinnak.

Vajna Timi így emlékezett meg férjéről, aki ma lenne 76 éves

Andy Vajna özvegye számára különösen nehéz ez a nap.

Gera Marina: „Ügyvédet kerestem és férjet találtam”

Mióta Emmy-díjat nyert, nincs itthon olyan, aki ne ismerné a színésznő nevét, magánéletéről azonban mindig nagyon keveset és meglehetősen titokzatosan nyilatkozik. Most azonban kivételt tett, és a férjével együtt páros interjút adott a BEST magazinnak.

Árpa Attila: „Egy pszichopata karmai közül menekültem Alexandra karjaiba”

Ma már tökéletes az élete, de mielőtt megtalálta volna az ideális társat Alexandra személyében, Árpa megjárta a poklot előző párjának „köszönhetően”.

Ada: „Végzetes lehet egy újabb terhesség, mégis vállalom!”

Ritka kórral küzd a műsorvezető, amiről a BEST magazin legfrissebb számában mesélt.

Tóth Vera úgy motivál, mint senki más

Hatalmas átalakuláson megy keresztül.

Így vigasztalódik Weisz Fanni a szakítás után

Lefogyott és a gyűrűjét még mindig viseli.

Tóth Gabi büszkén mutatta meg alakját 7 hónappal a szülés után

Az énekesnőnek elege van a retusált képekből.

Frajt Edit: a Szomszédok tette tönkre a karrierjét

Igazi álomlehetőségnek indult, Frajt Edit számára azonban minden komolyabb munka a népszerű sorozat előtt érkezett – a Szomszédok lezárása után azonban mintha befagyott volna a pályája.

Zsidró Tamás: „Ha az első randira gyémántot vinnék, hozzám vágnák”

A sztárfodrász a legújabb BEST magazinban mesélt róla, miért is van olyan nagy sikere a nők körében.