Kamarás Iván meglepő kijelentést tett saját külsejéről

A BEST magazinnak meglepő őszinteséggel mesélt arról, mennyit küzdött színészként a pályája elején azzal, hogy kifejezetten vonzó.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Kamarás Iván meglepő kijelentést tett saját külsejéről

Júliustól a Mintaapák című sorozatot forgatja, ahol Kamarás Iván Szalay Géza karaterét alakítja majd. A szereplőt korábban Fenyő Iván formálta meg, neki azonban az első évaddal lejárt a szerződése, amit a csatorna nem hosszabbított meg. Így lett az új befutó Kamarás Iván, aki a BEST-nek adott interjúja során mesélt szerepekről, férfi és nőideálokról, valamint arról, mennyire sokáig zavarta a külseje.

„Bevallom, különösen a pályám elején, volt idő, amikor átokként éltem meg, hogy szép külsővel áldott meg a sors. Az ember élete egy korszakában le akarja rombolni a szépfi úi imázst. Szerencsés vagyok, mert végül olyan karaktereket is eljátszhattam, akik nem kifejezetten férfi idolok. Mindig is úgy éreztem, hogy egy karakterszínész vagyok egy vezető színész testében. Aztán az ember egy idő után rájön, hogy esztelenség harcolni a szépség ellen. Egy bizonyos kor felett pedig kifejezetten meg kell dolgozni azért, hogy az ember jól nézzen ki” – részletezte a színész.

Még több részletet a legújabb BEST magazinban találsz, amire ITT fizethetsz elő.

Címkék: kamarás iván külső magyar sorozat magyar sztárhírek meglepő kijelentés mintaapák sorozat színész sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best