A Barátok közt sztárja megmentette fia életét

A színésznő félelmetesen közel állt ahhoz, hogy elveszítse kisfiát, Bálintot – a részleteket a legújabb BEST magazinban mesélte el.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Barátok közt sztárja megmentette fia életét

Kevesen tudják, de Méra Kata mindössze egy hónapja volt együtt párjával, amikor megfogant kisfiuk, Bálint, sőt még a saját szülei előtt is titkolta egy ideig a dolgot – azonban egyetlen percig sem volt kérdés, hogy megtartják a babát. Ahogy az sem, hogy minden tőlük telhetőt megtegyenek, hogy koraszülött kisfiuk ugyanúgy fejlődjön, mint a vele egykorú gyerekek. A baba ugyanis féloldalasan kúszott, nem állt fel időben és nehezebben is indult el.

„Első hallásra a legtöbben azt hitték, hogy Bálint súlyosan sérült, mert a Pető Intézetről mindenkinek ez jut eszébe először, de ez nem így volt. Pár hét elteltével már semmi nyoma nem volt a lemaradásnak. Azért a biztonság kedvéért egy évig szorgalmasan jártunk korai fejlesztésre. Mára pedig már egy csupa izom, energikus fiatalember.” – meséli a Barátok közt színésznője.

Azonban nem ez volt az egyetlen megpróbáltatás az életükben: Bálint 5 éves volt, amikor majdnem megfulladt falatozás közben, a történtek pedig mindkettőjükre traumatikusan hatottak. „Azt az esetet a mai napig emlegetjük, és máig beleborzongok, mert sokkal rosszabbul is elsülhetett volna. Bálint ötéves volt, épp költöztünk. Izgatottan várta, hogy milyen nagy lesz a szobája, és közben rágatlanul habzsolta be a szendvicsét. Hirtelen fulladozni kezdett, én pedig gondolkodás nélkül a térdemre fektettem és a lábánál fogva fejre fordítottam, majd egy hatalmasat ütöttem a hátára, amivel ki tudta köpni a torkán akadt falatot. Nagyon sírtunk. Ő szegény az ijedség mellett a fájdalomtól is.” – emlékszik vissza a majdnem tragédiával végződő jelenetre. 

Hogy milyen baba volt Bálint, és milyen kiskamasz most, arról még többet a legújabb BEST magazinban olvashatsz, amire ITT fizethetsz elő.

Címkék: bálint barátok közt best fejlődés gyerek majdnem megfulladt megmentette méra kata sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best