2020.07.03.@ 02.07

A Barátok közt sztárja megmentette fia életét

A színésznő félelmetesen közel állt ahhoz, hogy elveszítse kisfiát, Bálintot – a részleteket a legújabb BEST magazinban mesélte el.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A Barátok közt sztárja megmentette fia életét

Kevesen tudják, de Méra Kata mindössze egy hónapja volt együtt párjával, amikor megfogant kisfiuk, Bálint, sőt még a saját szülei előtt is titkolta egy ideig a dolgot – azonban egyetlen percig sem volt kérdés, hogy megtartják a babát. Ahogy az sem, hogy minden tőlük telhetőt megtegyenek, hogy koraszülött kisfiuk ugyanúgy fejlődjön, mint a vele egykorú gyerekek. A baba ugyanis féloldalasan kúszott, nem állt fel időben és nehezebben is indult el.

„Első hallásra a legtöbben azt hitték, hogy Bálint súlyosan sérült, mert a Pető Intézetről mindenkinek ez jut eszébe először, de ez nem így volt. Pár hét elteltével már semmi nyoma nem volt a lemaradásnak. Azért a biztonság kedvéért egy évig szorgalmasan jártunk korai fejlesztésre. Mára pedig már egy csupa izom, energikus fiatalember.” – meséli a Barátok közt színésznője.

Azonban nem ez volt az egyetlen megpróbáltatás az életükben: Bálint 5 éves volt, amikor majdnem megfulladt falatozás közben, a történtek pedig mindkettőjükre traumatikusan hatottak. „Azt az esetet a mai napig emlegetjük, és máig beleborzongok, mert sokkal rosszabbul is elsülhetett volna. Bálint ötéves volt, épp költöztünk. Izgatottan várta, hogy milyen nagy lesz a szobája, és közben rágatlanul habzsolta be a szendvicsét. Hirtelen fulladozni kezdett, én pedig gondolkodás nélkül a térdemre fektettem és a lábánál fogva fejre fordítottam, majd egy hatalmasat ütöttem a hátára, amivel ki tudta köpni a torkán akadt falatot. Nagyon sírtunk. Ő szegény az ijedség mellett a fájdalomtól is.” – emlékszik vissza a majdnem tragédiával végződő jelenetre. 

Hogy milyen baba volt Bálint, és milyen kiskamasz most, arról még többet a legújabb BEST magazinban olvashatsz, amire ITT fizethetsz elő.

Címkék: bálint barátok közt best fejlődés gyerek majdnem megfulladt megmentette méra kata sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Weisz Fanni, Konkoly Ági: Miért válnak sorra a szépségkirálynők?

Weisz Fanni, Konkoly Ági: Miért válnak sorra a szépségkirálynők?

Sikeresek, gyönyörűek, sportolóval kötötték össze az életüket, és még valami közös bennük: sem Weisz Fanni, sem Konkoly Ági kapcsolata nem működött hosszú távon.

Vajna Timi: „2 év múlva már én is babázni szeretnék

A filmmogul özvegye húga babaváró partiján mesélt róla a BEST-nek, milyen az élete új szerelmével, és mikorra tervezik a családalapítást.

Ezért költözik el otthonról Kiszel Tünde lánya

Még csak 19 éves, de Donatellának már most határozott elképzelése van róla, mit akar kezdeni az életével, amiről részletesen mesélt a BEST magazinnak.

Vajna Timi így emlékezett meg férjéről, aki ma lenne 76 éves

Andy Vajna özvegye számára különösen nehéz ez a nap.

Gera Marina: „Ügyvédet kerestem és férjet találtam”

Mióta Emmy-díjat nyert, nincs itthon olyan, aki ne ismerné a színésznő nevét, magánéletéről azonban mindig nagyon keveset és meglehetősen titokzatosan nyilatkozik. Most azonban kivételt tett, és a férjével együtt páros interjút adott a BEST magazinnak.

Árpa Attila: „Egy pszichopata karmai közül menekültem Alexandra karjaiba”

Ma már tökéletes az élete, de mielőtt megtalálta volna az ideális társat Alexandra személyében, Árpa megjárta a poklot előző párjának „köszönhetően”.

Ada: „Végzetes lehet egy újabb terhesség, mégis vállalom!”

Ritka kórral küzd a műsorvezető, amiről a BEST magazin legfrissebb számában mesélt.

Tóth Vera úgy motivál, mint senki más

Hatalmas átalakuláson megy keresztül.

Így vigasztalódik Weisz Fanni a szakítás után

Lefogyott és a gyűrűjét még mindig viseli.

Tóth Gabi büszkén mutatta meg alakját 7 hónappal a szülés után

Az énekesnőnek elege van a retusált képekből.

Frajt Edit: a Szomszédok tette tönkre a karrierjét

Igazi álomlehetőségnek indult, Frajt Edit számára azonban minden komolyabb munka a népszerű sorozat előtt érkezett – a Szomszédok lezárása után azonban mintha befagyott volna a pályája.

Zsidró Tamás: „Ha az első randira gyémántot vinnék, hozzám vágnák”

A sztárfodrász a legújabb BEST magazinban mesélt róla, miért is van olyan nagy sikere a nők körében.