2020.07.04.@ 10.07

Ez volt Benedek Tibor utolsó kívánsága

Tiszteletben tartották.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez volt Benedek Tibor utolsó kívánsága

Két héttel ezelőtt, hosszú betegség után hunyt el a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Benedek Tibor, akit most végső nyugalomra helyeztek. A család szűk körben temette el, ami nem véletlen, mert a Blikk legfrissebb infói szerint ez volt Tibor utolsó kívánsága: Úgy helyezzék örök nyugalomra, ahogy a mindennapjait élte: semmi felhajtás. Azt kérte, csak a hozzá legközelebb állók vegyenek részt a búcsúztatásán” – írja a lap.

A család nemrég közleményt is adott ki, amiben megköszönték az együttérzést és azt, hogy tiszteletben tartják a szűk körű búcsúztatást: „Köszönjük az elmúlt hetek megemlékezéseit, a sok üzenetet, együttérzést, Tiborra és a családunkra irányuló figyelmüket… Tisztelettel kérjük a továbbiakban is a közvélemény és a sajtó megértését, hogy az előttünk álló hosszú időszakban csendben és a magunk módján gyászolhassunk, méltók maradhassunk Tibor és a vele közös pillanataink emlékeihez. Tibortól, kívánsága szerint, szűk körben búcsúzunk el.

Természetesen a rajongóknak, barátoknak, szurkolóknak arra is lesz lehetősége, hogy egy megemlékezés keretében búcsúzzanak el a legendás vízilabdázótól. „Szeretnénk, hogy aki szerette és tisztelte őt, méltóképpen vehessen tőle búcsút. Így az augusztusi Magyar Kupa- döntő előtt pályafutásának legszebb pillanataival emlékezünk rá a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában” – áll a család közleményében. További részletek hamarosan a Magyar Vízilabda-szövetség honlapján lesznek elérhetőek.

Címkék: benedek tibor búcsúzás családi körben halál legenda olimpiai bajnok temetés utolsó kívánság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Weisz Fanni, Konkoly Ági: Miért válnak sorra a szépségkirálynők?

Weisz Fanni, Konkoly Ági: Miért válnak sorra a szépségkirálynők?

Sikeresek, gyönyörűek, sportolóval kötötték össze az életüket, és még valami közös bennük: sem Weisz Fanni, sem Konkoly Ági kapcsolata nem működött hosszú távon.

Vajna Timi: „2 év múlva már én is babázni szeretnék

A filmmogul özvegye húga babaváró partiján mesélt róla a BEST-nek, milyen az élete új szerelmével, és mikorra tervezik a családalapítást.

Ezért költözik el otthonról Kiszel Tünde lánya

Még csak 19 éves, de Donatellának már most határozott elképzelése van róla, mit akar kezdeni az életével, amiről részletesen mesélt a BEST magazinnak.

Vajna Timi így emlékezett meg férjéről, aki ma lenne 76 éves

Andy Vajna özvegye számára különösen nehéz ez a nap.

Gera Marina: „Ügyvédet kerestem és férjet találtam”

Mióta Emmy-díjat nyert, nincs itthon olyan, aki ne ismerné a színésznő nevét, magánéletéről azonban mindig nagyon keveset és meglehetősen titokzatosan nyilatkozik. Most azonban kivételt tett, és a férjével együtt páros interjút adott a BEST magazinnak.

Árpa Attila: „Egy pszichopata karmai közül menekültem Alexandra karjaiba”

Ma már tökéletes az élete, de mielőtt megtalálta volna az ideális társat Alexandra személyében, Árpa megjárta a poklot előző párjának „köszönhetően”.

Ada: „Végzetes lehet egy újabb terhesség, mégis vállalom!”

Ritka kórral küzd a műsorvezető, amiről a BEST magazin legfrissebb számában mesélt.

Tóth Vera úgy motivál, mint senki más

Hatalmas átalakuláson megy keresztül.

Így vigasztalódik Weisz Fanni a szakítás után

Lefogyott és a gyűrűjét még mindig viseli.

Tóth Gabi büszkén mutatta meg alakját 7 hónappal a szülés után

Az énekesnőnek elege van a retusált képekből.

Frajt Edit: a Szomszédok tette tönkre a karrierjét

Igazi álomlehetőségnek indult, Frajt Edit számára azonban minden komolyabb munka a népszerű sorozat előtt érkezett – a Szomszédok lezárása után azonban mintha befagyott volna a pályája.

Zsidró Tamás: „Ha az első randira gyémántot vinnék, hozzám vágnák”

A sztárfodrász a legújabb BEST magazinban mesélt róla, miért is van olyan nagy sikere a nők körében.