Ez volt Benedek Tibor utolsó kívánsága

Tiszteletben tartották.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez volt Benedek Tibor utolsó kívánsága

Két héttel ezelőtt, hosszú betegség után hunyt el a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Benedek Tibor, akit most végső nyugalomra helyeztek. A család szűk körben temette el, ami nem véletlen, mert a Blikk legfrissebb infói szerint ez volt Tibor utolsó kívánsága: Úgy helyezzék örök nyugalomra, ahogy a mindennapjait élte: semmi felhajtás. Azt kérte, csak a hozzá legközelebb állók vegyenek részt a búcsúztatásán” – írja a lap.

A család nemrég közleményt is adott ki, amiben megköszönték az együttérzést és azt, hogy tiszteletben tartják a szűk körű búcsúztatást: „Köszönjük az elmúlt hetek megemlékezéseit, a sok üzenetet, együttérzést, Tiborra és a családunkra irányuló figyelmüket… Tisztelettel kérjük a továbbiakban is a közvélemény és a sajtó megértését, hogy az előttünk álló hosszú időszakban csendben és a magunk módján gyászolhassunk, méltók maradhassunk Tibor és a vele közös pillanataink emlékeihez. Tibortól, kívánsága szerint, szűk körben búcsúzunk el.

Természetesen a rajongóknak, barátoknak, szurkolóknak arra is lesz lehetősége, hogy egy megemlékezés keretében búcsúzzanak el a legendás vízilabdázótól. „Szeretnénk, hogy aki szerette és tisztelte őt, méltóképpen vehessen tőle búcsút. Így az augusztusi Magyar Kupa- döntő előtt pályafutásának legszebb pillanataival emlékezünk rá a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában” – áll a család közleményében. További részletek hamarosan a Magyar Vízilabda-szövetség honlapján lesznek elérhetőek.

Címkék: benedek tibor búcsúzás családi körben halál legenda olimpiai bajnok temetés utolsó kívánság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best