2020.07.04.@ 10.07

Ez volt Benedek Tibor utolsó kívánsága

Tiszteletben tartották.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez volt Benedek Tibor utolsó kívánsága

Két héttel ezelőtt, hosszú betegség után hunyt el a háromszoros olimpiai bajnok vízilabdázó, Benedek Tibor, akit most végső nyugalomra helyeztek. A család szűk körben temette el, ami nem véletlen, mert a Blikk legfrissebb infói szerint ez volt Tibor utolsó kívánsága: Úgy helyezzék örök nyugalomra, ahogy a mindennapjait élte: semmi felhajtás. Azt kérte, csak a hozzá legközelebb állók vegyenek részt a búcsúztatásán” – írja a lap.

A család nemrég közleményt is adott ki, amiben megköszönték az együttérzést és azt, hogy tiszteletben tartják a szűk körű búcsúztatást: „Köszönjük az elmúlt hetek megemlékezéseit, a sok üzenetet, együttérzést, Tiborra és a családunkra irányuló figyelmüket… Tisztelettel kérjük a továbbiakban is a közvélemény és a sajtó megértését, hogy az előttünk álló hosszú időszakban csendben és a magunk módján gyászolhassunk, méltók maradhassunk Tibor és a vele közös pillanataink emlékeihez. Tibortól, kívánsága szerint, szűk körben búcsúzunk el.

Természetesen a rajongóknak, barátoknak, szurkolóknak arra is lesz lehetősége, hogy egy megemlékezés keretében búcsúzzanak el a legendás vízilabdázótól. „Szeretnénk, hogy aki szerette és tisztelte őt, méltóképpen vehessen tőle búcsút. Így az augusztusi Magyar Kupa- döntő előtt pályafutásának legszebb pillanataival emlékezünk rá a margitszigeti Hajós Alfréd Nemzeti Sportuszodában” – áll a család közleményében. További részletek hamarosan a Magyar Vízilabda-szövetség honlapján lesznek elérhetőek.

Címkék: benedek tibor búcsúzás családi körben halál legenda olimpiai bajnok temetés utolsó kívánság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.