Döntés született Eszenyi Enikő jövőjéről

Sokáig kérdés volt, mi lesz Eszenyi Enikő színészi karrierjével, miután Rudolf Péter átveszi a Vígszínház vezetését – most azonban a művésznő maga hozta meg a döntést.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Döntés született Eszenyi Enikő jövőjéről

Július elejétől egészen 2021 végéig Rudolf Péter irányítása alatt működik majd a Vígszínház, melynek korábbi vezetője, Eszenyi Enikő még a tavasszal robbant botrány után vonta vissza pályázatát, melyben harcba szállt volna a teátrum további vezetéséért.

Az új igazgatóval az InfoRádió készített interjút, melyben többek között azt is érintették, milyen sors vár a továbbiakban Eszenyi Enikőre.

„Enikő most saját kérésre felfüggeszti színészi tevékenységét, nem akar játszani. Viszont az azokkal az előadásokkal kapcsolatos összes munkát elvégzi, amelyeket ő rendezett. Együtt beszéljük meg az esetleges szerepátvételeket, s végig csinálja a szokásos felújító próbákat” – nyilatkozta Rudolf Péter, aki maximálisan elfogadja Eszenyi döntését, és nagyon értékeli, hogy a saját rendezései körüli teendőket továbbra is menedzseli majd.

Kiderült továbbá a beszélgetésből, hogy két színész távozott a színháztól, viszont ők még az igazgatóváltás előtt döntöttek úgy, hogy máshol folytatják a karrierjüket. Rudolf szerint a színház jövője szilárd lábakon áll, és minden anyagi forrás adott, hogy ez így is maradjon.

Még több sztárhírért és érdekességért keresd a legújabb BEST magazint, amire ITT fizethetsz elő.

Címkék: darab eszenyi enikő felfüggeszt hogyan tovább karrier rendezés rudolf péter színészi karrier színház vígszínház

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best