Erdei Zsolt: súlyos próbatételek a családjában

A sztársportoló minden téren a maximumra vágyik – a munkában és a magánéletben is. Ez azonban nem könnyű, különösen akkor nem, ha mindkét terepen egyszerre csapnak össze a hullámok a feje felett.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Erdei Zsolt: súlyos próbatételek a családjában

Kevesen tudják, de Erdei Zsolt 3 éves kisfia, Vilmoska épp az óvoda előtt állt, holott, még nem tanult meg beszélni, a 6 éves Gréti pedig egy év halasztással megy csak iskolába. „A kislányom különleges, ezért ehhez illő nevelési igényei vannak. Már több óvodát megjártunk, és ezt figyelembe kell vennünk majd az iskolaválasztásánál is. Valójában csak egyedül tud igazán játszani.” – magyarázza Zsolt.

A családnak tehát nincs egyszerű dolga, idén januárban ráadásul a sportoló Blikknek adott interjújából kiderült, mélypontra jutott a házassága. „Réka romantikára, színházra vágyik, én viszont, bevallom, nyugalomra. Az élet fura dolgokat produkál, sokszor olyasmiket, amikre nem lehet felkészülni. Szeretnék visszatalálni a gyermekeim anyjához úgy, hogy minden olyan legyen, mint régen” – nyilatkozta 5 hónappal ezelőtt, a jelek szerint pedig mostanra rendeződött a helyzet.

Azt viszont nem tagadja, hogy sokszor még ma is fárasztja a mókuskerék, és sokkal boldogabb lenne például egy dzsungelben: „Ott, távol ettől a világtól, ahol az ember csak magára, a bátorságára, a talpraesettségére számíthat. Biztos vagyok benne, hogy megállnám a helyem. Az életem egyébként is gyakran változik csatatérré. Szerencsére az utóbbi időben maradt egy kis idő az elmélyülésre, a tervezgetésre.” – árulta el. A teljes cikket a BEST magazin legújabb számában olvashatod el, amire ITT fizethetsz elő.

Címkék: best magazin család erdei zsolt erdei zsolt madár házasság madár mélypont nehézség sport sztárhírek sztárok válság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best