2020.07.10.@ 02.07

Erdei Zsolt: súlyos próbatételek a családjában

A sztársportoló minden téren a maximumra vágyik – a munkában és a magánéletben is. Ez azonban nem könnyű, különösen akkor nem, ha mindkét terepen egyszerre csapnak össze a hullámok a feje felett.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Erdei Zsolt: súlyos próbatételek a családjában

Kevesen tudják, de Erdei Zsolt 3 éves kisfia, Vilmoska épp az óvoda előtt állt, holott, még nem tanult meg beszélni, a 6 éves Gréti pedig egy év halasztással megy csak iskolába. „A kislányom különleges, ezért ehhez illő nevelési igényei vannak. Már több óvodát megjártunk, és ezt figyelembe kell vennünk majd az iskolaválasztásánál is. Valójában csak egyedül tud igazán játszani.” – magyarázza Zsolt.

A családnak tehát nincs egyszerű dolga, idén januárban ráadásul a sportoló Blikknek adott interjújából kiderült, mélypontra jutott a házassága. „Réka romantikára, színházra vágyik, én viszont, bevallom, nyugalomra. Az élet fura dolgokat produkál, sokszor olyasmiket, amikre nem lehet felkészülni. Szeretnék visszatalálni a gyermekeim anyjához úgy, hogy minden olyan legyen, mint régen” – nyilatkozta 5 hónappal ezelőtt, a jelek szerint pedig mostanra rendeződött a helyzet.

Azt viszont nem tagadja, hogy sokszor még ma is fárasztja a mókuskerék, és sokkal boldogabb lenne például egy dzsungelben: „Ott, távol ettől a világtól, ahol az ember csak magára, a bátorságára, a talpraesettségére számíthat. Biztos vagyok benne, hogy megállnám a helyem. Az életem egyébként is gyakran változik csatatérré. Szerencsére az utóbbi időben maradt egy kis idő az elmélyülésre, a tervezgetésre.” – árulta el. A teljes cikket a BEST magazin legújabb számában olvashatod el, amire ITT fizethetsz elő.

Címkék: best magazin család erdei zsolt erdei zsolt madár házasság madár mélypont nehézség sport sztárhírek sztárok válság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Weisz Fanni, Konkoly Ági: Miért válnak sorra a szépségkirálynők?

Weisz Fanni, Konkoly Ági: Miért válnak sorra a szépségkirálynők?

Sikeresek, gyönyörűek, sportolóval kötötték össze az életüket, és még valami közös bennük: sem Weisz Fanni, sem Konkoly Ági kapcsolata nem működött hosszú távon.

Vajna Timi: „2 év múlva már én is babázni szeretnék

A filmmogul özvegye húga babaváró partiján mesélt róla a BEST-nek, milyen az élete új szerelmével, és mikorra tervezik a családalapítást.

Ezért költözik el otthonról Kiszel Tünde lánya

Még csak 19 éves, de Donatellának már most határozott elképzelése van róla, mit akar kezdeni az életével, amiről részletesen mesélt a BEST magazinnak.

Vajna Timi így emlékezett meg férjéről, aki ma lenne 76 éves

Andy Vajna özvegye számára különösen nehéz ez a nap.

Gera Marina: „Ügyvédet kerestem és férjet találtam”

Mióta Emmy-díjat nyert, nincs itthon olyan, aki ne ismerné a színésznő nevét, magánéletéről azonban mindig nagyon keveset és meglehetősen titokzatosan nyilatkozik. Most azonban kivételt tett, és a férjével együtt páros interjút adott a BEST magazinnak.

Árpa Attila: „Egy pszichopata karmai közül menekültem Alexandra karjaiba”

Ma már tökéletes az élete, de mielőtt megtalálta volna az ideális társat Alexandra személyében, Árpa megjárta a poklot előző párjának „köszönhetően”.

Ada: „Végzetes lehet egy újabb terhesség, mégis vállalom!”

Ritka kórral küzd a műsorvezető, amiről a BEST magazin legfrissebb számában mesélt.

Tóth Vera úgy motivál, mint senki más

Hatalmas átalakuláson megy keresztül.

Így vigasztalódik Weisz Fanni a szakítás után

Lefogyott és a gyűrűjét még mindig viseli.

Tóth Gabi büszkén mutatta meg alakját 7 hónappal a szülés után

Az énekesnőnek elege van a retusált képekből.

Frajt Edit: a Szomszédok tette tönkre a karrierjét

Igazi álomlehetőségnek indult, Frajt Edit számára azonban minden komolyabb munka a népszerű sorozat előtt érkezett – a Szomszédok lezárása után azonban mintha befagyott volna a pályája.

Zsidró Tamás: „Ha az első randira gyémántot vinnék, hozzám vágnák”

A sztárfodrász a legújabb BEST magazinban mesélt róla, miért is van olyan nagy sikere a nők körében.