Náray Tamás őszintén mesélt róla, miért nincs gyermeke

A BEST magazinnak adott interjújában az olyan érzékeny kérdésekre is mellébeszélés nélkül válaszolt, mint a gyermekvállalás – vagy annak hiánya.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Náray Tamás őszintén mesélt róla, miért nincs gyermeke

Náray Tamás befutott divattervező, író, festőművész, aki már két és fél éve él és alkot Spanyolországban. Egy dolog azonban határozottan hiányzik az életéből, ez pedig a gyermek – igaz, a rokonok gyakran és szívesen bízzák rá a kicsiket. Arra a kérdésre viszont, hogy nem bánja-e, hogy nincs gyermeke, kertelés nélkül a következő választ adta:

„Bennem ez a kérdés nem úgy fogalmazódott meg, hogy akarok, vagy nem akarok gyereket. Ez nálam nem technikai, nem párkapcsolati, nem szexuális orientáció kérdése, gyereket ugyanis bárki tud csinálni. Mindig azt gondoltam, nekem más feladatom van, az, amit az élet rám rótt. Gyerek nélkül is egésznek érzem az életem. Sokat voltam gyerekekkel, sokan vannak a családban. Nyaraláskor rendszerint rám szokták testálni őket. Többet is engedek meg nekik, mint a szüleik. Azt szoktam mondani, nem az én dolgom, hogy neveljek, én rongálom őket. Majd a szüleik kijavítják, amikor hazamennek. Egyébként pedig keresztszülő is vagyok…”

Az interjúban továbbá arról is részletesen beszél, miért érezte úgy, hogy el kell hagynia Magyarországot, és azt is elárulta, kik hiányoznak neki legjobban. További részletek a legújabb BEST magazinban, melyre ITT fizethetsz elő.

Címkék: best család gyerek interjú magyar sztárok náray tamás őszintén mesélt sztárhírek vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best