2020.07.10.@ 02.07

Náray Tamás őszintén mesélt róla, miért nincs gyermeke

A BEST magazinnak adott interjújában az olyan érzékeny kérdésekre is mellébeszélés nélkül válaszolt, mint a gyermekvállalás – vagy annak hiánya.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Náray Tamás őszintén mesélt róla, miért nincs gyermeke

Náray Tamás befutott divattervező, író, festőművész, aki már két és fél éve él és alkot Spanyolországban. Egy dolog azonban határozottan hiányzik az életéből, ez pedig a gyermek – igaz, a rokonok gyakran és szívesen bízzák rá a kicsiket. Arra a kérdésre viszont, hogy nem bánja-e, hogy nincs gyermeke, kertelés nélkül a következő választ adta:

„Bennem ez a kérdés nem úgy fogalmazódott meg, hogy akarok, vagy nem akarok gyereket. Ez nálam nem technikai, nem párkapcsolati, nem szexuális orientáció kérdése, gyereket ugyanis bárki tud csinálni. Mindig azt gondoltam, nekem más feladatom van, az, amit az élet rám rótt. Gyerek nélkül is egésznek érzem az életem. Sokat voltam gyerekekkel, sokan vannak a családban. Nyaraláskor rendszerint rám szokták testálni őket. Többet is engedek meg nekik, mint a szüleik. Azt szoktam mondani, nem az én dolgom, hogy neveljek, én rongálom őket. Majd a szüleik kijavítják, amikor hazamennek. Egyébként pedig keresztszülő is vagyok…”

Az interjúban továbbá arról is részletesen beszél, miért érezte úgy, hogy el kell hagynia Magyarországot, és azt is elárulta, kik hiányoznak neki legjobban. További részletek a legújabb BEST magazinban, melyre ITT fizethetsz elő.

Címkék: best család gyerek interjú magyar sztárok náray tamás őszintén mesélt sztárhírek vallomás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Weisz Fanni, Konkoly Ági: Miért válnak sorra a szépségkirálynők?

Weisz Fanni, Konkoly Ági: Miért válnak sorra a szépségkirálynők?

Sikeresek, gyönyörűek, sportolóval kötötték össze az életüket, és még valami közös bennük: sem Weisz Fanni, sem Konkoly Ági kapcsolata nem működött hosszú távon.

Vajna Timi: „2 év múlva már én is babázni szeretnék

A filmmogul özvegye húga babaváró partiján mesélt róla a BEST-nek, milyen az élete új szerelmével, és mikorra tervezik a családalapítást.

Ezért költözik el otthonról Kiszel Tünde lánya

Még csak 19 éves, de Donatellának már most határozott elképzelése van róla, mit akar kezdeni az életével, amiről részletesen mesélt a BEST magazinnak.

Vajna Timi így emlékezett meg férjéről, aki ma lenne 76 éves

Andy Vajna özvegye számára különösen nehéz ez a nap.

Gera Marina: „Ügyvédet kerestem és férjet találtam”

Mióta Emmy-díjat nyert, nincs itthon olyan, aki ne ismerné a színésznő nevét, magánéletéről azonban mindig nagyon keveset és meglehetősen titokzatosan nyilatkozik. Most azonban kivételt tett, és a férjével együtt páros interjút adott a BEST magazinnak.

Árpa Attila: „Egy pszichopata karmai közül menekültem Alexandra karjaiba”

Ma már tökéletes az élete, de mielőtt megtalálta volna az ideális társat Alexandra személyében, Árpa megjárta a poklot előző párjának „köszönhetően”.

Ada: „Végzetes lehet egy újabb terhesség, mégis vállalom!”

Ritka kórral küzd a műsorvezető, amiről a BEST magazin legfrissebb számában mesélt.

Tóth Vera úgy motivál, mint senki más

Hatalmas átalakuláson megy keresztül.

Így vigasztalódik Weisz Fanni a szakítás után

Lefogyott és a gyűrűjét még mindig viseli.

Tóth Gabi büszkén mutatta meg alakját 7 hónappal a szülés után

Az énekesnőnek elege van a retusált képekből.

Frajt Edit: a Szomszédok tette tönkre a karrierjét

Igazi álomlehetőségnek indult, Frajt Edit számára azonban minden komolyabb munka a népszerű sorozat előtt érkezett – a Szomszédok lezárása után azonban mintha befagyott volna a pályája.

Zsidró Tamás: „Ha az első randira gyémántot vinnék, hozzám vágnák”

A sztárfodrász a legújabb BEST magazinban mesélt róla, miért is van olyan nagy sikere a nők körében.