Frajt Edit: a Szomszédok tette tönkre a karrierjét

Igazi álomlehetőségnek indult, Frajt Edit számára azonban minden komolyabb munka a népszerű sorozat előtt érkezett – a Szomszédok lezárása után azonban mintha befagyott volna a pályája.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Frajt Edit: a Szomszédok tette tönkre a karrierjét

Nincs ügynöke, soha nem is volt, és ahogy ő fogalmazott a BEST magazin legújabb számában, nem tudott élni az országos népszerűségével. Ezért is történhetett meg, hogy Frajt Edit és családja kénytelenek voltak eladni otthonukat, majd albérletbe költözni.

Mindez ezután történt, hogy 1999-ben véget ért a Szomszédok című nagy sikerű sorozat, ami egy életre megpecsételte Edit pályáját – azonban nem a jó értelemeben.

„Amikor a Szomszédokat forgatni kezdtük, még nem sejthettük, hogy évek múltán mennyire beskatulyázhatnak majd bennünket. Akkoriban még nem láttunk magunk körül hasonló színészsorsokat. A főiskolán másodéves koromtól fogva rengeteg felkérést kaptam, színházban és filmen is. Nem én jelentkeztem, mindig engem kerestek meg. Szárnyalt a karrierem. Ha most végignézek a pályámon, akkor azt kell mondanom, hogy az összes nagy filmszerepemet és a legkedvesebb színházi felkéréseket mind-mind a Szomszédok előtt kaptam. A sorozat, amit imádok, és aminek rengeteget köszönhetek, derékba törte a pályám.” – fogalmazta meg tűpontosan Edit.

További részletekért keresd a legújabb BEST magazint, amire ITT fizethetsz elő!

Címkék: best best magazin frajt edit magyar sztárok sorozat színésznő szomszédok sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best