Zsidró Tamás: „Ha az első randira gyémántot vinnék, hozzám vágnák”

A sztárfodrász a legújabb BEST magazinban mesélt róla, miért is van olyan nagy sikere a nők körében.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Zsidró Tamás: „Ha az első randira gyémántot vinnék, hozzám vágnák”

Zsidró Tamás abban a szerencsés helyzetben van, hogy fodrászként nap mint nap gyönyörű nők veszik körül – híresek és civilek egyaránt. Bár nála egyáltalán nem szempont, hogy egy közismert emberrel randizzon, az elmúlt időszakban az ország két legvonzóbb nőjével is együtt élt: Dobó Katával és Várkonyi Andreával.

Ő persze óvatosan kezeli a hódításait, az első és legfontosabb szabálya például, hogy sosem kérkedik a szívügyeivel. A BEST magazin számára viszont annál szívesebben mesélt róla, hosszú évek tapasztalatai szerint mi működik szerinte, és mi nem.

„Minden férfinak más módszer áll jól, és minden nőnek más kulcs nyitja a szívét. Ma ez már sokkal egyszerűbb. Ha meg akarok róla tudni ezt-azt, akkor az interneten, a közösségi oldalakon könnyűszerrel utánanézhetek. Én is a modern kor gyermeke vagyok, még ha kissé túlkoros is. 30 éve még sokkal nehezebb dolgom volt, amikor csajozni próbáltam.” – magyarázza Zsidró. „Kevesebbet mutatok, mert nem akarom rögtön az elején ellőni az összes puskaport. Kerülni kell a kliséket, különösen egy ismert hölgy esetében. Ha például tíz szál rózsával állítok oda az első randira, akkor biztosan nem leszek emlékezetes, mert valószínűleg egy ilyen jó nővel ez már tízezerszer megtörtént. Ha viszont gyémántot vinnék, azt is hozzám vágnák a nők, hiszen még nem tart ott a kapcsolat. Ezért inkább az apró, különleges, személyes figyelmességek híve vagyok. A legutóbbi két kapcsolatomban is ez segített.”

További izgalmas részletek a legújabb BEST-ben, amire ITT fizethetsz elő.

Címkék: best bulvár dobó kata kapcsolat magyar sztárok randevú szerelem sztárhírek sztárok várkonyi andrea Zsidró Tamás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best