2020.07.17.@ 02.07

Zsidró Tamás: „Ha az első randira gyémántot vinnék, hozzám vágnák”

A sztárfodrász a legújabb BEST magazinban mesélt róla, miért is van olyan nagy sikere a nők körében.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Zsidró Tamás: „Ha az első randira gyémántot vinnék, hozzám vágnák”

Zsidró Tamás abban a szerencsés helyzetben van, hogy fodrászként nap mint nap gyönyörű nők veszik körül – híresek és civilek egyaránt. Bár nála egyáltalán nem szempont, hogy egy közismert emberrel randizzon, az elmúlt időszakban az ország két legvonzóbb nőjével is együtt élt: Dobó Katával és Várkonyi Andreával.

Ő persze óvatosan kezeli a hódításait, az első és legfontosabb szabálya például, hogy sosem kérkedik a szívügyeivel. A BEST magazin számára viszont annál szívesebben mesélt róla, hosszú évek tapasztalatai szerint mi működik szerinte, és mi nem.

„Minden férfinak más módszer áll jól, és minden nőnek más kulcs nyitja a szívét. Ma ez már sokkal egyszerűbb. Ha meg akarok róla tudni ezt-azt, akkor az interneten, a közösségi oldalakon könnyűszerrel utánanézhetek. Én is a modern kor gyermeke vagyok, még ha kissé túlkoros is. 30 éve még sokkal nehezebb dolgom volt, amikor csajozni próbáltam.” – magyarázza Zsidró. „Kevesebbet mutatok, mert nem akarom rögtön az elején ellőni az összes puskaport. Kerülni kell a kliséket, különösen egy ismert hölgy esetében. Ha például tíz szál rózsával állítok oda az első randira, akkor biztosan nem leszek emlékezetes, mert valószínűleg egy ilyen jó nővel ez már tízezerszer megtörtént. Ha viszont gyémántot vinnék, azt is hozzám vágnák a nők, hiszen még nem tart ott a kapcsolat. Ezért inkább az apró, különleges, személyes figyelmességek híve vagyok. A legutóbbi két kapcsolatomban is ez segített.”

További izgalmas részletek a legújabb BEST-ben, amire ITT fizethetsz elő.

Címkék: best bulvár dobó kata kapcsolat magyar sztárok randevú szerelem sztárhírek sztárok várkonyi andrea Zsidró Tamás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Weisz Fanni, Konkoly Ági: Miért válnak sorra a szépségkirálynők?

Weisz Fanni, Konkoly Ági: Miért válnak sorra a szépségkirálynők?

Sikeresek, gyönyörűek, sportolóval kötötték össze az életüket, és még valami közös bennük: sem Weisz Fanni, sem Konkoly Ági kapcsolata nem működött hosszú távon.

Vajna Timi: „2 év múlva már én is babázni szeretnék

A filmmogul özvegye húga babaváró partiján mesélt róla a BEST-nek, milyen az élete új szerelmével, és mikorra tervezik a családalapítást.

Ezért költözik el otthonról Kiszel Tünde lánya

Még csak 19 éves, de Donatellának már most határozott elképzelése van róla, mit akar kezdeni az életével, amiről részletesen mesélt a BEST magazinnak.

Vajna Timi így emlékezett meg férjéről, aki ma lenne 76 éves

Andy Vajna özvegye számára különösen nehéz ez a nap.

Gera Marina: „Ügyvédet kerestem és férjet találtam”

Mióta Emmy-díjat nyert, nincs itthon olyan, aki ne ismerné a színésznő nevét, magánéletéről azonban mindig nagyon keveset és meglehetősen titokzatosan nyilatkozik. Most azonban kivételt tett, és a férjével együtt páros interjút adott a BEST magazinnak.

Árpa Attila: „Egy pszichopata karmai közül menekültem Alexandra karjaiba”

Ma már tökéletes az élete, de mielőtt megtalálta volna az ideális társat Alexandra személyében, Árpa megjárta a poklot előző párjának „köszönhetően”.

Ada: „Végzetes lehet egy újabb terhesség, mégis vállalom!”

Ritka kórral küzd a műsorvezető, amiről a BEST magazin legfrissebb számában mesélt.

Tóth Vera úgy motivál, mint senki más

Hatalmas átalakuláson megy keresztül.

Így vigasztalódik Weisz Fanni a szakítás után

Lefogyott és a gyűrűjét még mindig viseli.

Tóth Gabi büszkén mutatta meg alakját 7 hónappal a szülés után

Az énekesnőnek elege van a retusált képekből.

Frajt Edit: a Szomszédok tette tönkre a karrierjét

Igazi álomlehetőségnek indult, Frajt Edit számára azonban minden komolyabb munka a népszerű sorozat előtt érkezett – a Szomszédok lezárása után azonban mintha befagyott volna a pályája.

Stohl Luca meztelen fotója felrobbantotta a netet

Mindezt szexin, mégis nagyon ízlésesen tette.