Weisz Fanni válása: kiderült, ki szakított

Újabb infók érkeztek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Weisz Fanni válása: kiderült, ki szakított

Két év házasság után villámcsapásként érkezett a hír, hogy Weisz Fanni és Hajmásy Péter válik. A szakításukról ők maguk adtak hírt az Instagramon, megelőzve ezzel a találgatásokat, leszögezve, hogy nincs harmadik fél. Elmondásuk szerint egyszerűen csak úgy érzik, hogy elmúlt a szerelem és ideje külön folytatniuk. Nemcsak a rajongókat sokkolta a hír, de egy közeli barátot, Aurelio Caversacciót is, aki a Borsnak mesélt a történtekről.

„Engem sokkolt, amikor megtudtam, hogy szétmentek. Borzasztóan sajnálom, igazi hollywoodi álompárnak láttam őket. Szerintem a jóisten is egymásnak teremtette ezt a két embert, és még reménykedem, hogy ez nem végleges szakítás” – mesélte a lapnak Aurelio, majd hozzátette: „Én úgy tudom, nem Peti volt a döntéshozó, úgyhogy mondtam is neki, drukkolok, hogy Fanni meggondolja magát.”

Sokan egyébként azt gondolják, hogy Fanni rendezni akarta a viszonyát az édesanyjával, ami Péternek nem tetszett, és valószínűleg ez vezetett a szakításukhoz. Az igazságot csak ők tudhatják, ám egyelőre úgy tűnik, békülésről szó sincs. Fanni ma posztolt először Instára a hír bejelentése óta, amiből kiderült, hogy épp a Balatonon nyaral egy barátnőjével, így próbálja magát túltenni a történteken.

Címkék: békülés hajmásy péter szakítás válás weisz fanni weisz fanni édesanyja weisz fanni szakított

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best