Így vigasztalódik Weisz Fanni a szakítás után

Lefogyott és a gyűrűjét még mindig viseli.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így vigasztalódik Weisz Fanni a szakítás után

Nagyjából egy hét telt el azóta, hogy Weisz Fanni és Hajmásy Péter bejelentették, hogy elválnak. Sokaknak már előtte is feltűnt, hogy valami nincs rendben: Fanni nem osztott meg közös képeket szerelmével, sőt látványosan le is fogyott. Hogy megelőzzék a találgatásokat, elárulták, hogy nincs harmadik fél, egyszerűen csak elmúltak az érzéseik. Tegnap az is kiderült, hogy Fanni volt az, aki szakított, ezért sokan azt sejtik, hogy a modell családja állhatott a pár közé. A pletykák szerint ugyanis Fanni szeretne kibékülni édesanyjával, ám Péternek ez nem tetszik…

Fanni most a Balatonon nyaral barátnőjével, így próbálja magát túltenni a történteken. A Blikk azt is kiszúrta, hogy az Instán megosztott képeken még mindig viseli a gyémángyűrűjét, amit egy bennfentes is megerősített: „Fanni az egyik legjobb barátnőjével a Balatonon tölti ezeket a napokat, és próbál mosolyogni, de látszik rajta, hogy nagyon nehezen viseli ezt az időszakot… Viszont érdekes, hogy most is látható volt a kis gyémántgyűrű, de egyszer láttuk a vastag karikagyűrűjét is a jobb kezén.”

A rajongók egy része így biztosan a békülésben reménykedik, ám valószínűleg csak arról van szó, hogy még Fanni sem zárta le magában a kapcsolatot.

Címkék: best best magazin gyémántgyűrű hajmásy péter magyar sztárok szakítás válás vigasztalódik weisz fanni

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best