Árpa Attila: „Egy pszichopata karmai közül menekültem Alexandra karjaiba”

Ma már tökéletes az élete, de mielőtt megtalálta volna az ideális társat Alexandra személyében, Árpa megjárta a poklot előző párjának „köszönhetően”.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Árpa Attila: „Egy pszichopata karmai közül menekültem Alexandra karjaiba”

Magasról tesz rá, ki, mit gondol róla, ő köszöni, boldog 19 évvel fiatalabb barátnőjével, Alexandrával, és elengedte a másoknak való megfelelni akarást. Árpa Attila pontosan egy évvel ezelőtt mutatta be új kedvesét a BEST magazinnak, most pedig édesapja vidéki birtokán beszélt a lapnak, mennyiben más az élete, mint néhány éve.

Kevesen tudják, de a színész-producer Alexandra előtt egy bántalmazó kapcsolatban élt, ahol a másik fél lelkileg terrorizálta őt.

„Másfél éven át egy mérgező kapcsolatban éltem, ami szabályosan megnyomorította az életem. Előtte még soha nem tapasztaltam ilyet. Annak idején a házasságomban is boldog, kiegyensúlyozott voltam, és bár a végén voltak nehéz pillanatok, sikerült barátságban elválni. A válásom után egy szabadabb életszakasz jött. Hogy úgy mondjam, végigvágtáztam a fél városon, és szőrén ültem meg a lovat. Alexandra viszont visszaadta a párkapcsolatokba vetett hitem. Őszinte, vidám, tiszta lány, akivel a kis dolgoknak is lehet örülni. Felüdülés volt találkozni vele, és megismerni. Mellette nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb vagyok, mint valaha. Újra megtaláltam a harmóniát az életben, szerelemben.”

A teljes cikk a BEST legújabb számában olvasható, melyre ITT fizethetsz elő.

Címkék: Árpa Attila bántalmazó kapcsolat best best magazin korábbi kapcsolat magyar sztárhírek mergező kapcsolat sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best