Gera Marina: „Ügyvédet kerestem és férjet találtam”

Mióta Emmy-díjat nyert, nincs itthon olyan, aki ne ismerné a színésznő nevét, magánéletéről azonban mindig nagyon keveset és meglehetősen titokzatosan nyilatkozik. Most azonban kivételt tett, és a férjével együtt páros interjút adott a BEST magazinnak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Gera Marina: „Ügyvédet kerestem és férjet találtam”

Nem is olyan rég még férjével együtt kávézgattak és beszélgettek az A-listás világsztárokkal. A legszebb és legtermészetesebb az egészben, hogy sokukról Gera Marina még csak nem is tudta, hogy szupersztárok. Csak akkor tudatosult benne, hogy a legnépszerűbb sorozatok csillagaival csevegett, amikor élete legfontosabb eseményén, ahol Emmy-díjat nyert, a többiek is szoborral a kezükben távoztak haza.

Az eseményre egyébként férje, Levente is elkísérte: ők ketten igazi szövetségesek, még közös filmtervük is van.

Kapcsolatuk 4 éve tart, 2 éve házasok, és kevesen tudják, de egy jogi kérdés hozta őket össze. „Marina ügyvédet keresett egy szerzői jogi problémához. Az ügy azóta sincs megoldva, de nem rajtam múlt.” – mondta Levente. Mivel egyikük sem akart nagy esküvőt, viszont össze akarták kötni az életüket és nászútra is szívesen mentek volna, ezért összekötötték a kettőt. Így esett a választás Thaiföldre, ahol egy thai DJ adta őket össze. „Én bizonyos dolgokat szeretek csak magam megélni. Thaiföldön egy bungalóban voltunk. A ruhámat egy magyar tervező készítette, a tengerparton volt a ceremónia, este pedig a vacsora. Az étterem ott volt a parton, de minket gyakorlatilag beraktak a tengerbe. Egy thai fotós meg hét órán át fotózott minket.” – részletezi Marina.

A teljes interjú a BEST legújabb számában olvasható, melyre ITT fizethetsz elő!

Címkék: best best magazin emmy esküvő gera marina házasság kapcsolat magyar sztárhírek sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best