2020.08.07.@ 01.08

Ezért költözik el otthonról Kiszel Tünde lánya

Még csak 19 éves, de Donatellának már most határozott elképzelése van róla, mit akar kezdeni az életével, amiről részletesen mesélt a BEST magazinnak.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezért költözik el otthonról Kiszel Tünde lánya

Édesanyja, Kiszel Tünde hírnevének köszönhetően egy egész ország tudja a nevét születése óta, és bár ismert mamája miatt Donatella kapott hideget és meleget, pont emiatt erősödött meg olyan hamar. Egészen konkrétan voltak olyan pillanatai az életében, amikor határozottabbnak érezte magát saját, folyamatos támadások kereszttüzében álló anyjánál. „16-17 éves koromban erősebbnek éreztem magam nála. Nem értettem, miért érzékenyül el olyan könnyen, amikor megbántják, csak mai fejjel kezdem. Én is egyre érzelmesebb vagyok. Rájöttem, milyen fontos, hogy ki merte mutatni előttem az érzelmeit. Rossz volt látni, hogy bántják, de a tapasztalatain keresztül én is sokat tanultam, hogy kell megküzdeni a nehézségekkel.” – meséli Donatella.

Egyébként pont határozottsága vezetett kamaszkorában olyan sok konfliktushoz: „Nem egyszer nagy veszekedéseink voltak édesanyámmal. Legtöbbször azon kaptunk össze, mikorra érjek haza esténként. Akkoriban úgy éreztem, nem lehet vele semmit megbeszélni, csak a barátnőimmel. Emiatt most bűntudatom is van. Mindketten makacsak és hirtelen haragúak vagyunk.” – magyarázza a lapnak a 19 éves lány.

Éppen ezért örült annyira, hogy Tünde kifejezetten jól reagált, miután közölte, Szegedre költözik, ahol egyetemi tanulmányait folytatja majd ének-zene és zongora szakon. „Azt hittem, édesanyám nem fog elengedni egyedül, jön majd velem, de nem. Szerencsére van jogosítványom, így amikor csak tudok, hazajövök majd. Annyit kért, vigyázzak magamra, és fókuszáljak a feladataimra. Nagyon támogat abban, hogy a saját lábamra álljak. Izgulok, mit tartogat számomra a jövő. Úgy érzem, felkészültem lelkileg, hogy kirepüljek a családi fészekből, és felnőttem a feladathoz, hogy egyedül álljam meg a helyem az életben.”

A teljes cikk a BEST legújabb számában olvasható, melyre ITT fizethetsz elő.

Címkék: best best magazin egyetem elköltözik otthonról hunyadi donatella kiszel tünde magyra sztárhírek sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.

Koncz Zsuzsa: „Édesanyámat soha semmi nem pótolhatja”

Az énekesnő őszintén vallott legnagyobb fájdalmáról.

Szegedi Ferenc „Fecsó” őszintén mesélt 16 évvel fiatalabb barátnőjéről

A sors különös fintora, hogy volt feleségéhez hasonlóan új kedvesét is Vivinek hívják.

Várkonyi Andrea tette tönkre Palik László és Bochkor Gábor barátságát?

A Best magazin utánajárt, miért nem áll szóba egymással az egykor két jó barát.

Hosszú Katinka: döbbenetes változást hozott az új szerelem

Nemrég ünnepelte 1 éves évfordulóját szerelmével, és pontosan ennyi ideje éli meg nőiességét Hosszú Katinka. Nem is kérdés, hogy van összefüggés a két dolog között.

Kulcsár Edina: „Megtanultam 70 kilósan is büszke nő lenni”

A műsorvezető, üzletasszony teste hatalmas változásokon ment át, mióta kétgyermekes családanya. A Best magazinnak nem csak megmutatta ezt a testet, de az ezzel kapcsolatos viszonyáról is mesélt.