Ezért költözik el otthonról Kiszel Tünde lánya

Még csak 19 éves, de Donatellának már most határozott elképzelése van róla, mit akar kezdeni az életével, amiről részletesen mesélt a BEST magazinnak.

Ezért költözik el otthonról Kiszel Tünde lánya

Édesanyja, Kiszel Tünde hírnevének köszönhetően egy egész ország tudja a nevét születése óta, és bár ismert mamája miatt Donatella kapott hideget és meleget, pont emiatt erősödött meg olyan hamar. Egészen konkrétan voltak olyan pillanatai az életében, amikor határozottabbnak érezte magát saját, folyamatos támadások kereszttüzében álló anyjánál. „16-17 éves koromban erősebbnek éreztem magam nála. Nem értettem, miért érzékenyül el olyan könnyen, amikor megbántják, csak mai fejjel kezdem. Én is egyre érzelmesebb vagyok. Rájöttem, milyen fontos, hogy ki merte mutatni előttem az érzelmeit. Rossz volt látni, hogy bántják, de a tapasztalatain keresztül én is sokat tanultam, hogy kell megküzdeni a nehézségekkel.” – meséli Donatella.

Egyébként pont határozottsága vezetett kamaszkorában olyan sok konfliktushoz: „Nem egyszer nagy veszekedéseink voltak édesanyámmal. Legtöbbször azon kaptunk össze, mikorra érjek haza esténként. Akkoriban úgy éreztem, nem lehet vele semmit megbeszélni, csak a barátnőimmel. Emiatt most bűntudatom is van. Mindketten makacsak és hirtelen haragúak vagyunk.” – magyarázza a lapnak a 19 éves lány.

Éppen ezért örült annyira, hogy Tünde kifejezetten jól reagált, miután közölte, Szegedre költözik, ahol egyetemi tanulmányait folytatja majd ének-zene és zongora szakon. „Azt hittem, édesanyám nem fog elengedni egyedül, jön majd velem, de nem. Szerencsére van jogosítványom, így amikor csak tudok, hazajövök majd. Annyit kért, vigyázzak magamra, és fókuszáljak a feladataimra. Nagyon támogat abban, hogy a saját lábamra álljak. Izgulok, mit tartogat számomra a jövő. Úgy érzem, felkészültem lelkileg, hogy kirepüljek a családi fészekből, és felnőttem a feladathoz, hogy egyedül álljam meg a helyem az életben.”

A teljes cikk a BEST legújabb számában olvasható, melyre ITT fizethetsz elő.

Még több

Best