2020.08.07.@ 01.08

Vajna Timi: „2 év múlva már én is babázni szeretnék

A filmmogul özvegye húga babaváró partiján mesélt róla a BEST-nek, milyen az élete új szerelmével, és mikorra tervezik a családalapítást.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Vajna Tímea húgának babaváró buliján a BEST magazin is jelen volt, itt készült interjú Andy Vajna özvegyével, aki bár új életet kezdett, még mindig elérzékenyül, ha egykori szerelmére gondol. „Nehéz Andy nyomába érni. Senki sem pótolhatja igazán. Hihetetlenül jószívű volt, a személyisége pedig különleges. Nem könnyű olyan intelligens férfit találni, aki hozzá hasonló. Andy volt az, akire igazán számíthattam. Bár itt van velem a családom és a macskáim, de sokszor mégis egyedül érzem magam, ami borzasztó. Néha félek éjjelente, még az a szerencse, hogy az állataim velem vannak.” – mesélte Timi a lapnak.

Birton Szabolcs – BEST

Kiderült, hogy nagyon örül húga, Lilla babájának, sőt ő volt az első, aki kiszúrta a terhességet. És bár boldogan várja, hogy nagynéni legyen, lázasan készül saját anyai szerepére is, és ebben új párja, Zoltán is maximálisan támogatja.

Jövőre elképzelhető, hogy belefogunk a családalapításba. A párom, Zoli hihetetlenül családcentrikus. Kijelentette, hogy szeretne tőlem gyereket, de Mérleg jegyűként úgy vagyok vele, hogy először teremtsük meg az ideális körülményeket. Nem szeretnék belevágni addig, amíg azt sem tudom, mit hoz a holnap Amerikában. Ott most a járvány miatt megállt az élet, még orvoshoz sem tudnék elmenni. Ami a céges ügyeket illeti, az ügyvédeimmel folyamatosan dolgozunk azon, hogy mindent rendbe tegyünk, de máig nagy a katyvasz, bonyolult dolgok ezek…” (…) „Andy örült volna Lillus babájának, nagyon szeretett volna gyereket. Terveztünk is egy tavaly februári beültetést, de a halála mindent átírt. Utólag belegondolva, talán jobb is így, hiszen nem apa nélkül kell felnevelnem majd egy gyereket…”

A teljes cikket a BEST legújabb számában olvashatod el, amire ITT fizethetsz elő.

Címkék: andy vajna anyaság baba babaváró buli best best magazin terhes vajna tímea vajna timi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.