Vajna Timi: „2 év múlva már én is babázni szeretnék

A filmmogul özvegye húga babaváró partiján mesélt róla a BEST-nek, milyen az élete új szerelmével, és mikorra tervezik a családalapítást.

Vajna Tímea húgának babaváró buliján a BEST magazin is jelen volt, itt készült interjú Andy Vajna özvegyével, aki bár új életet kezdett, még mindig elérzékenyül, ha egykori szerelmére gondol. „Nehéz Andy nyomába érni. Senki sem pótolhatja igazán. Hihetetlenül jószívű volt, a személyisége pedig különleges. Nem könnyű olyan intelligens férfit találni, aki hozzá hasonló. Andy volt az, akire igazán számíthattam. Bár itt van velem a családom és a macskáim, de sokszor mégis egyedül érzem magam, ami borzasztó. Néha félek éjjelente, még az a szerencse, hogy az állataim velem vannak.” – mesélte Timi a lapnak.

Birton Szabolcs – BEST

Kiderült, hogy nagyon örül húga, Lilla babájának, sőt ő volt az első, aki kiszúrta a terhességet. És bár boldogan várja, hogy nagynéni legyen, lázasan készül saját anyai szerepére is, és ebben új párja, Zoltán is maximálisan támogatja.

Jövőre elképzelhető, hogy belefogunk a családalapításba. A párom, Zoli hihetetlenül családcentrikus. Kijelentette, hogy szeretne tőlem gyereket, de Mérleg jegyűként úgy vagyok vele, hogy először teremtsük meg az ideális körülményeket. Nem szeretnék belevágni addig, amíg azt sem tudom, mit hoz a holnap Amerikában. Ott most a járvány miatt megállt az élet, még orvoshoz sem tudnék elmenni. Ami a céges ügyeket illeti, az ügyvédeimmel folyamatosan dolgozunk azon, hogy mindent rendbe tegyünk, de máig nagy a katyvasz, bonyolult dolgok ezek…” (…) „Andy örült volna Lillus babájának, nagyon szeretett volna gyereket. Terveztünk is egy tavaly februári beültetést, de a halála mindent átírt. Utólag belegondolva, talán jobb is így, hiszen nem apa nélkül kell felnevelnem majd egy gyereket…”

A teljes cikket a BEST legújabb számában olvashatod el, amire ITT fizethetsz elő.

Még több

Best