Weisz Fanni, Konkoly Ági: Miért válnak sorra a szépségkirálynők?

Sikeresek, gyönyörűek, sportolóval kötötték össze az életüket, és még valami közös bennük: sem Weisz Fanni, sem Konkoly Ági kapcsolata nem működött hosszú távon.

Weisz Fanni, Konkoly Ági: Miért válnak sorra a szépségkirálynők?

A Miss Universe Hungary 2012-es győztese, Konkoly Ági egy egész országot forrázott le azzal a poszttal, melyben őszintén mesélt róla, bár úgy tűnhet, mindenük megvan, mégsem tudják tovább folytatni kapcsolatukat sportoló párjával (Józsi György).

„A gyerekek elaludtak. Itt ülünk a kanapén, most lenne időnk egymással foglalkozni. Beszélgethetnénk, oda tudnék bújni hozzá, meg tudnánk nézni egy filmet, vagy tervezgethetnénk a jövőnket… De nem megy. Csak a könnyeim jönnek, mert szeretném mindegyiket, de egyik sem megy. Sírok. Valami nem oké. A könnyeivel küszködik, mert Ő is érzi. Érezzük egy ideje, de azt hittük, elmúlik, enyhül, vagy valami csoda folytán visszaáll minden a régi kerékvágásba. A távolság viszont csak nő köztünk, amit mindenki érez. Nincs harmadik, és semmilyen feldolgozhatatlan dolog nem történt. Egyszerűen elmúlt valami köztünk, aminek a hiányával képtelenek vagyunk élni. Végleg elválni sohasem fogunk. Örökké ennek a két csodának az anyukája és apukája maradunk. És ez így van jól… Mert így lett megírva. Nagyon sokat próbálkoztunk, rengeteget őrlődtünk, de rá kellett jönnünk, hogy nem tudjuk folytatni egy párként. Mindkettőnk életében a gyerekek a legfontosabbak, a fókusz így mindig ők lesznek. Örökké hálás leszek, hogy ilyen apukájuk van, és hogy ez az egész így meg tud történni. Nincs dráma, nincs feszültség, szeretet van és elfogadás.”

Hozzájuk hasonlóan ugyancsak nem egy harmadik fél robbantotta szét Weisz Fanni és Hajmásy Péter kapcsolatát, mely szintén nemrég ért véget 7 év együttlét, és alig 2 év házasság után. „Sokan kerestek, írtok, miért nem láttok mostanában közös posztokat rólunk, igen, jól sejtitek, valami megváltozott. Nem szeretnék jobban belefolyni, szeretném megőrizni a szép emlékeket! Köszönöm Petinek az együtt töltött szép éveket, a sok élményt” – fogalmazott Instagram-oldalán Fanni válásuk bejelentésekor, ráerősítve, hogy a közelmúlt tapasztalatai alapján a sportoló-modell kombináció nem a hosszú és boldog családi élet titka.

Egy harmadik, nagyon hasonló, és ugyancsak válással végződő sztárkapcsolat történetét a legújabb BEST-ben olvashatod el, amire ITT fizethetsz elő.

Még több

Best