Andy Vajna vissza akart térni titokzatos nagy szerelméhez

Dobó Kata és Vajna Timi csak egy része Andy Vajna történetének, ezeknél a kapcsolatoknál azonban jóval erősebb és meghatározóbb volt az a bizonyos Csilla, és Andy hozzá fűződő szerelme.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Andy Vajna vissza akart térni titokzatos nagy szerelméhez

Mindössze 22 éve volt, amikor egy filmforgatáson megismerkedett az akkor 43 éves producerrel. Egy este beszélgetni kezdtek, az eszmecserének pedig mély, mindent elsöprő szerelem lett a vége – egy ideig csak a távolból. Andy Vajna verseket írt, leveleket küldött a fiatal Csillának, egy nap azonban minden megváltozott. „Ott állt a kapuban egy óriási rózsacsokorral. A magánrepülőgépével sietett Los Angelesből Budapestre, hogy találkozhassunk. Nem tudtunk egymás nélkül élni. Rövidesen követtem őt Amerikába, ahol azután 12 csodálatos évet töltöttünk együtt.” – meséli Csilla a BEST magazinnak, aki korábban egyáltalán nem nyilatkozott a témában.

„Emlékszem, az első látogatásomkor a repülőtéren egy Rolls-Royce-szal várt, aztán elvitt a Beverly Hills-i házába, ahol szinte sokkot kaptam a méretektől, a luxusberendezéstől. De mindezek csak a külsőségek voltak. Meg szokták tőlem kérdezni: milyen volt valójában Andy? Remekül megértettük egymást. Talán azért is, mert tudomásul vettem és elfogadtam, hogy egy végtelenül összetett ember. Nagyon tudott szeretni, figyelmes volt, de ha dolgozott, számára a munka volt az első, nem a család.”

Így került háttérbe Csilla nagy álma, hogy anya lehessen. Mivel Andynek akkor volt már egy gyereke, Justin, nem szeretett volna többet, idővel pedig Dobó Kata is képbe került, akiért a filmmogul végül elhagyta Csillát. „Nagyon fájt a szakítás. Később aztán megbánta, szeretett volna visszajönni hozzám, újra akarta kezdeni. Rádöbbent ugyanis, ahogy ő mondta, hogy engem keres Katában, de sajnos nem talál.”

A teljes cikk a legújabb BEST magazinban olvasható, amire ITT fizethetsz elő.

Címkék: andy vajna best best magazin csilla dobó kata magyar sztárok nagy szerelem szakítás sztárhírek sztárok vajna timi

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best