Csisztu Zsuzsa elképesztő ajándékot kapott születésnapjára

Hiába szerette volna titokban tartani 50. születésnapját, férje nem hagyta, sőt egy nagyon különleges ajándékkal tette emlékezetessé az eseményt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csisztu Zsuzsa elképesztő ajándékot kapott születésnapjára

Csisztu Zsuzsa kifejezetten élvezi, hogy három férfival él, a BEST magazinban például azzal viccelődött, kifejezetten inspirálónak találja az ő kis háremét, ami minden egyes nap körül rajongja őt. És erre remek példa volt Zsuzsa 50. születésnapja is, amit szeretett volna titokban tartani, ha férje ezt nem gondolja másként:

„Próbáltam a mostani évfordulót titokban tartani, de minden tiltásom ellenére egy fantasztikus meglepetésbulit szervezett nekem az én drágám – meséli lelkesen Zsuzsa. – Aznap csodálatos parti kerekedett a születésnapi összejövetelből, s megható érzés volt látni együtt a sok kedves barátomat. És ez még nem minden. Mivel évek óta nem tárgyiasult ajándékokkal készülünk egymásnak, hanem élményekkel, így még nagyobb meglepetés volt, hogy Norbi tól egy kivételesen ízléses, szép gyűrűt kaptam. Így már nem is volt annyira fájdalmas az a bizonyos kerek szám – nevet egy nagyot. – Norbi a Royal Diamond szalonban, Rónai Gáborék tanácsait kikérve készíttette el az ékszert. A születésnapom előestéjén, Valentin-napon egy rendezvényre voltunk hivatalosak, ahol a legnagyobb meglepetésemre egyszer csak kiszólított Gábor mint születésnapost. Akkor adták át a gyűrűt, és tényleg teljesen váratlanul ért a helyzet. Persze a dolog szépsége nem kizárólag a gyűrűben rejlik, hanem a gesztusban, hogy Norbi valami nagyon személyessel ajándékozott meg. Egyébként is állítom, hogy az ötven az új harminc. De nincs problémám a korommal, jobban érzem magam a bőrömben, mint valaha. Ilyen férj mellett nem érdekel, hány éves vagyok.”

A teljes cikk a legújabb BEST-ben olvasható, melyre ITT fizethetsz elő.

Címkék: ajándék best best magazin csisztu zsuzsa gyűrű sztárhírek sztárok születésnap

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best