2020.08.14.@ 08.08

Csisztu Zsuzsa elképesztő ajándékot kapott születésnapjára

Hiába szerette volna titokban tartani 50. születésnapját, férje nem hagyta, sőt egy nagyon különleges ajándékkal tette emlékezetessé az eseményt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csisztu Zsuzsa elképesztő ajándékot kapott születésnapjára

Csisztu Zsuzsa kifejezetten élvezi, hogy három férfival él, a BEST magazinban például azzal viccelődött, kifejezetten inspirálónak találja az ő kis háremét, ami minden egyes nap körül rajongja őt. És erre remek példa volt Zsuzsa 50. születésnapja is, amit szeretett volna titokban tartani, ha férje ezt nem gondolja másként:

„Próbáltam a mostani évfordulót titokban tartani, de minden tiltásom ellenére egy fantasztikus meglepetésbulit szervezett nekem az én drágám – meséli lelkesen Zsuzsa. – Aznap csodálatos parti kerekedett a születésnapi összejövetelből, s megható érzés volt látni együtt a sok kedves barátomat. És ez még nem minden. Mivel évek óta nem tárgyiasult ajándékokkal készülünk egymásnak, hanem élményekkel, így még nagyobb meglepetés volt, hogy Norbi tól egy kivételesen ízléses, szép gyűrűt kaptam. Így már nem is volt annyira fájdalmas az a bizonyos kerek szám – nevet egy nagyot. – Norbi a Royal Diamond szalonban, Rónai Gáborék tanácsait kikérve készíttette el az ékszert. A születésnapom előestéjén, Valentin-napon egy rendezvényre voltunk hivatalosak, ahol a legnagyobb meglepetésemre egyszer csak kiszólított Gábor mint születésnapost. Akkor adták át a gyűrűt, és tényleg teljesen váratlanul ért a helyzet. Persze a dolog szépsége nem kizárólag a gyűrűben rejlik, hanem a gesztusban, hogy Norbi valami nagyon személyessel ajándékozott meg. Egyébként is állítom, hogy az ötven az új harminc. De nincs problémám a korommal, jobban érzem magam a bőrömben, mint valaha. Ilyen férj mellett nem érdekel, hány éves vagyok.”

A teljes cikk a legújabb BEST-ben olvasható, melyre ITT fizethetsz elő.

Címkék: ajándék best best magazin csisztu zsuzsa gyűrű sztárhírek sztárok születésnap

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.