Egy álom miatt lett diplomája a Barátok közt sztárjának

A dr. Balogh Nórát alakító Varga Izabella egészen konkrétan megálmodta, hogy visszaül az iskolapadba.

Egy álom miatt lett diplomája a Barátok közt sztárjának

Kevesen tudják, de a Barátok közt gyönyörű színésznője, Varga Izabella pszichológiát tanult az Újvidéki Egyetemen, azt azonban nem fejezhette be a délszláv háború miatt. Azt pedig talán ennél is kevesebben tudják, hogy Izabella nemrég megszerezte diplomáját, ezúttal andragógia szakon. Az első lökést pedig, hogy a nagy sikerű sorozat forgatása és az ezzel járó rengeteg munka mellett visszaüljön az iskolapadba, egy nagyon különleges álom adta meg.

„Egyik éjjel a Barátok közttel álmodtam. Egészen pontosan a főcímmel, amikor bemutatják, hogy melyik szerepet melyik színész játssza. Mikor dr. Balogh Nórához értek, az állt ott, hogy a szerepet dr. Varga Izabella alakítja. Már álmomban jó érzéssel töltött el, hogy a nevem előtt szerepelt a titulus. Mikor felkeltem, nem múlt el ez a jóleső érzés. Tulajdonképpen ez adta meg a végső löketet, hogy valóra váltsam régi vágyamat, és ismét beüljek az iskolapadba.” – magyarázza a színésznő, aki gyakran talál megoldást álmaiban élete különböző nagy kérdéseire.

„Biztos vagyok benne, hogy csomó olyan dolog, ami a lelkünk mélyén foglalkoztat bennünket, vagy amivel egyszerűen nem merünk szembenézni, az álmainkban tör fel. Az álom tulajdonképpen az életünk álruhában, és ezért nem is olyan könnyű megfejteni. Számtalanszor előfordult velem, hogy ilyenkor születtek megoldások magánéleti vagy szakmai kihívásokra.” – teszi hozzá Izabella.

A teljes cikk a legújabb BEST-ben olvasható, melyre ITT fizethetsz elő.

Még több

Best