Weisz Fanni már ki is költözött a férjével közös lakásból, vele él jelenleg

Kapcsolatuk lezárása végérvényesnek tűnik.

Weisz Fanni már ki is költözött a férjével közös lakásból, vele él jelenleg

Bombaként robbant a hír, amikor Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter Instagram-oldalukon jelentették be, 7 év kapcsolat és 2 év házasság után elválnak útjaik. Ahogy akkor kiderült, nincs harmadik, nem hűtlenség miatt hozták meg ezt a nehéz döntést, egyszerűen elfáradt a kapcsolatuk.

A BEST magazin információi szerint a modell már ki is költözött Péterrel közös otthonukból, és jelenleg édesanyja csepeli otthonában él. A lap szerint Fanni pont abba a helyzetbe csöppent, amiből olyannyira menekült, mind a házasságát, mint édesanyjával való kapcsolatát illetően.

A modell édesanyja ugyanis jóval Fanni 18. születésnapja után sem engedte el lánya kezét, elkísérte őt a fellépéseire és az interjúkra is, ami a szépségkirálynőnek érhetően terhes volt egy idő után. A Péterrel való megismerkedés és kapcsolat a kiutat is jelentette számára, hogy végre kirepülhessen a családi fészekből. Később azonban rá kellett döbbennie, hogy a Péterrel való házassága pont olyan fojtogató, mint az egykori családi háttér.

A teljes cikk a legújabb BEST magazinban olvasható, melyre ITT fizethetsz elő.

Még több

Best