2020.08.14.@ 01.08

Weisz Fanni már ki is költözött a férjével közös lakásból, vele él jelenleg

Kapcsolatuk lezárása végérvényesnek tűnik.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Weisz Fanni már ki is költözött a férjével közös lakásból, vele él jelenleg

Bombaként robbant a hír, amikor Weisz Fanni és férje, Hajmásy Péter Instagram-oldalukon jelentették be, 7 év kapcsolat és 2 év házasság után elválnak útjaik. Ahogy akkor kiderült, nincs harmadik, nem hűtlenség miatt hozták meg ezt a nehéz döntést, egyszerűen elfáradt a kapcsolatuk.

A BEST magazin információi szerint a modell már ki is költözött Péterrel közös otthonukból, és jelenleg édesanyja csepeli otthonában él. A lap szerint Fanni pont abba a helyzetbe csöppent, amiből olyannyira menekült, mind a házasságát, mint édesanyjával való kapcsolatát illetően.

A modell édesanyja ugyanis jóval Fanni 18. születésnapja után sem engedte el lánya kezét, elkísérte őt a fellépéseire és az interjúkra is, ami a szépségkirálynőnek érhetően terhes volt egy idő után. A Péterrel való megismerkedés és kapcsolat a kiutat is jelentette számára, hogy végre kirepülhessen a családi fészekből. Később azonban rá kellett döbbennie, hogy a Péterrel való házassága pont olyan fojtogató, mint az egykori családi háttér.

A teljes cikk a legújabb BEST magazinban olvasható, melyre ITT fizethetsz elő.

Címkék: elköltözött hamásy péter magyar sztárhírek sztárhírek sztárok válás weisz fanni

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.