Varga Viktor összejött az exével?

Úgy tűnik, nem tudják elengedni egymást.

Varga Viktor összejött az exével?

Pár éve még Varga Viktor és Cinthya Dictator viharos szerelmétől volt hangos az internet, ám most úgy tűnik, az énekes egy másik lánnyal került se veled, se nélküled kapcsolatba. Júniusban ugyanis szakított szerelmével, Anitával, ám egy Insta-sztori miatt nagyon úgy tűnik, hogy a románcnak még nincs vége.

„A hétvégén is együtt voltam az angyallánnyal, meglátogatott és jól éreztük magunkat. Nincs ebben semmi fura, szeretjük egymás társaságát, de a kapcsolat már nem működött. Szerintem ezt mind a ketten beláttuk, ezért tudtunk még most is nagyon jól szórakozni együtt – mesélte a Ripostnak az énekes.

A lap ki is szúr egy fotót az Instán, amit Anita osztott meg erről a bizonyos hétvégéről. A légiutas kísérő lány a sztár mellkasán fekszik a fotón, amihez még ezt is hozzátette: „Ez itt így a világ legjobb helye.”

A Ripostnak egy közeli ismerős azt is elmondta, hogy számukra nagyon természetes, hogy együtt legyenek, ezért is illenek össze ennyire. „Lehet, hivatalosan nem mondják ki, de olyan, mintha együtt lennének” – állítja a bennfentes.

A legújabb BEST-ben még több izgalmas sztárhírt olvashatsz, amire ITT fizethetsz elő.

Még több

Best