2020.08.19.@ 03.08

Árpa Attila meglepő dolgot árult el a kislányával való kapcsolatáról

A színész-rendező különleges viszonyt ápol a 13 éves lányával, Amirával, amiről a családi britokon, Szigetközben mesélt a BEST magazin legfrissebb számában.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Árpa Attila meglepő dolgot árult el a kislányával való kapcsolatáról

Árpa Attila és Tomán Szabina közös gyermeke, a most 13 éves Amira egyetlen pillantással képes levenni a lábáról az apukáját. Nem csoda, hogy a színész-rendező a tenyerén hordozza őt, és nem is akar ezen változtatni. Az új BEST-ben arról mesél, milyen szerinte az ideális szülő-gyerek viszony:

A szabad nevelés híve vagyok. Nem akarom irányítani a lányomat, hagyom, hogy tegye, amit szeretne, mindig támogatom az elképzeléseit. Igyekszem nemcsak az apja, hanem a barátja is lenni. Ahogy halad az idő előre, egyre kevesebb tabutéma van közöttünk” – vallja Attila, és hozzáteszi: „Mindig is azt gondoltam, hogy mindent meg lehet és kell beszélni. Még akkor sem küldöm el, ha véletlenül úgy alakul, hogy előtte valakivel veszekszünk… látnia kell azt is, hogy vannak az életben konfliktusok.”

Attila egy cseppet sem akar beleszólni abba, hogy lánya merre indul az életben, milyen iskolát választ: „Nem akarom, hogy a meg nem valósított álmaimat valósítsa meg. Azt sem szeretném, hogy mások véleménye befolyásolja: ne aszerint éljen, amit tőle elvárnak, hanem úgy ahogyan ő szeretne. A szülei ismertségét is mindig jól tudta kezelni.” 

A legújabb BEST magazinból kiderül többek között az is, hogy Amira hogyan élte meg a szülei válását, és mit szólnak a kortársak a híres felmenőkhöz. ITT fizethetsz elő a lapra!

Címkék: amira amira johanna Árpa Attila best best magazin kapcsolat kislány színész-rendező szülő-gyerek viszony tomán szabina

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.

Koncz Zsuzsa: „Édesanyámat soha semmi nem pótolhatja”

Az énekesnő őszintén vallott legnagyobb fájdalmáról.

Szegedi Ferenc „Fecsó” őszintén mesélt 16 évvel fiatalabb barátnőjéről

A sors különös fintora, hogy volt feleségéhez hasonlóan új kedvesét is Vivinek hívják.

Várkonyi Andrea tette tönkre Palik László és Bochkor Gábor barátságát?

A Best magazin utánajárt, miért nem áll szóba egymással az egykor két jó barát.

Hosszú Katinka: döbbenetes változást hozott az új szerelem

Nemrég ünnepelte 1 éves évfordulóját szerelmével, és pontosan ennyi ideje éli meg nőiességét Hosszú Katinka. Nem is kérdés, hogy van összefüggés a két dolog között.

Kulcsár Edina: „Megtanultam 70 kilósan is büszke nő lenni”

A műsorvezető, üzletasszony teste hatalmas változásokon ment át, mióta kétgyermekes családanya. A Best magazinnak nem csak megmutatta ezt a testet, de az ezzel kapcsolatos viszonyáról is mesélt.