Árpa Attila meglepő dolgot árult el a kislányával való kapcsolatáról

A színész-rendező különleges viszonyt ápol a 13 éves lányával, Amirával, amiről a családi britokon, Szigetközben mesélt a BEST magazin legfrissebb számában.

Árpa Attila meglepő dolgot árult el a kislányával való kapcsolatáról

Árpa Attila és Tomán Szabina közös gyermeke, a most 13 éves Amira egyetlen pillantással képes levenni a lábáról az apukáját. Nem csoda, hogy a színész-rendező a tenyerén hordozza őt, és nem is akar ezen változtatni. Az új BEST-ben arról mesél, milyen szerinte az ideális szülő-gyerek viszony:

A szabad nevelés híve vagyok. Nem akarom irányítani a lányomat, hagyom, hogy tegye, amit szeretne, mindig támogatom az elképzeléseit. Igyekszem nemcsak az apja, hanem a barátja is lenni. Ahogy halad az idő előre, egyre kevesebb tabutéma van közöttünk” – vallja Attila, és hozzáteszi: „Mindig is azt gondoltam, hogy mindent meg lehet és kell beszélni. Még akkor sem küldöm el, ha véletlenül úgy alakul, hogy előtte valakivel veszekszünk… látnia kell azt is, hogy vannak az életben konfliktusok.”

Attila egy cseppet sem akar beleszólni abba, hogy lánya merre indul az életben, milyen iskolát választ: „Nem akarom, hogy a meg nem valósított álmaimat valósítsa meg. Azt sem szeretném, hogy mások véleménye befolyásolja: ne aszerint éljen, amit tőle elvárnak, hanem úgy ahogyan ő szeretne. A szülei ismertségét is mindig jól tudta kezelni.” 

A legújabb BEST magazinból kiderül többek között az is, hogy Amira hogyan élte meg a szülei válását, és mit szólnak a kortársak a híres felmenőkhöz. ITT fizethetsz elő a lapra!

Még több

Best