Gáspár Evelin elárulta, minek köszönheti vékony alakját

Győzike lánya 13 évesen 110 kilósan kezdte meg a küzdelmét a túlsúllyal, mára pedig egyértelművé vált számára, hogy nem elég sportolni a karcsúság érdekében.

Gáspár Evelin elárulta, minek köszönheti vékony alakját

Gáspár Evelin az évek alatt rengeteg mindent kipróbált: koplalt, fogyasztószereket szedett, karcsúsító kezelésekre járt, sportolt – így sikerült 40 kilótól is megszabadulnia. Ám az öröm sosem volt tartós, ugyanis a kilók egy része mindig visszatért, így Evelin végül úgy döntött, hogy orvoshoz fordul.

„Az orvosoknak és a dietetikusoknak köszönhetően végre megértettem, mennyire fontos, hogy odafigyeljek saját magamra” – mondja a 26 éves lány, akiről tavaly derült ki, hogy inzulinrezisztenciával küzd„A gyógyszer, amit szedek, önmagában nem elég ahhoz, hogy egészséges, energikus és karcsú maradjak.”

Evelin a 160 grammos diétát követi, és jó néhány élelmiszer tiltólistára került nála: „Igazából nem diétának, hanem életmódváltásnak tekintem mindezt, aminek köszönhetően végre nem kell aggódnom a súlyom miatt. Maximum 1-2 kiló ingadozik, de szerintem ez abszolút elfogadható.”

A fiatal lány persze arra is odafigyel, hogy eleget mozogjon, sőt elmondása szerint igazi sportfanatikus lett: „Ha nincs meg a heti öt edzésem, lelki beteg vagyok.”

Evelin tippjeit és még több infót a diétájáról keresd a BEST legfrissebb számában, amire ITT tudsz előfizetni!

Még több

Best