Marozsán Erikának nagy tervei vannak New Yorkban

A színésznővel Návai Anikó beszélgetett a BEST legfrissebb számában, aki többek között az egyedüllétről és a terveiről is mesélt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Marozsán Erikának nagy tervei vannak New Yorkban

Marozsán Erika, a gyönyörű magyar színésznő három nyelven forgat és szerencsének érzi a soklakiságot. Egyáltalán nem bánja, amikor itthon nem kap munkát, ilyenkor Németországban vagy Amerikában dolgozik. Sőt, nem idegfeszítő számára az sem, hogy a felkérések hullámokban jönnek, izgalmasnak tartja ezt a fajta iramot.

Erika gyakran utazik a 11 éves lányával, Sárikával is. Amikor pedig nem tudja magával vinni, volt férje, Hapák Péter vigyáz rá New Yorkban, akivel 15 éveg éltek együtt. „Egyáltalán nem volt könnyű. Azt hittem, amikor különmegyünk, könnyen belevetem majd magam az új szerelembe, de egyáltalán nem látom még magam egy másik kapcsolatban. Hagyom, hogy sodródjak… nem teszek érte lépéseket” – mondja.

A színésznő a terveibe is beavatta a BEST olvasóit. Barátnőjével több brooklyni gyárépületet is megnéztek, és magyar cukrászokat kértek fel arra, hogy menjenek New Yorkba, és tanítsák meg a finomságok elkészítését a kinti cukrászoknak is. Erika ugyanis szeretne egy magyaros kávézót nyitni Amerikában, aminek a tervezésébe a koronavírus-járvány szólt bele.

Jelenleg egyébként New Yorkban él, viszont szeretne egy telket Magyarországon is: „Eljutottam abba a korba, hogy vágyom egy saját kis fészekre, amit én rakhatok le.”

A teljes cikket megtalálod a BEST legfrissebb számában, amire ITT fizethetsz elő!

Címkék: best best magazin kávézó marozsán erika new york szerelem tervek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best