2020.08.19.@ 02.08

Marozsán Erikának nagy tervei vannak New Yorkban

A színésznővel Návai Anikó beszélgetett a BEST legfrissebb számában, aki többek között az egyedüllétről és a terveiről is mesélt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Marozsán Erikának nagy tervei vannak New Yorkban

Marozsán Erika, a gyönyörű magyar színésznő három nyelven forgat és szerencsének érzi a soklakiságot. Egyáltalán nem bánja, amikor itthon nem kap munkát, ilyenkor Németországban vagy Amerikában dolgozik. Sőt, nem idegfeszítő számára az sem, hogy a felkérések hullámokban jönnek, izgalmasnak tartja ezt a fajta iramot.

Erika gyakran utazik a 11 éves lányával, Sárikával is. Amikor pedig nem tudja magával vinni, volt férje, Hapák Péter vigyáz rá New Yorkban, akivel 15 éveg éltek együtt. „Egyáltalán nem volt könnyű. Azt hittem, amikor különmegyünk, könnyen belevetem majd magam az új szerelembe, de egyáltalán nem látom még magam egy másik kapcsolatban. Hagyom, hogy sodródjak… nem teszek érte lépéseket” – mondja.

A színésznő a terveibe is beavatta a BEST olvasóit. Barátnőjével több brooklyni gyárépületet is megnéztek, és magyar cukrászokat kértek fel arra, hogy menjenek New Yorkba, és tanítsák meg a finomságok elkészítését a kinti cukrászoknak is. Erika ugyanis szeretne egy magyaros kávézót nyitni Amerikában, aminek a tervezésébe a koronavírus-járvány szólt bele.

Jelenleg egyébként New Yorkban él, viszont szeretne egy telket Magyarországon is: „Eljutottam abba a korba, hogy vágyom egy saját kis fészekre, amit én rakhatok le.”

A teljes cikket megtalálod a BEST legfrissebb számában, amire ITT fizethetsz elő!

Címkék: best best magazin kávézó marozsán erika new york szerelem tervek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!