2020.08.19.@ 01.08

Pécsi Ildikó unokája először szólalt meg nagyapja halála óta

A családi viszályt félretéve a 21 éves Csaba méltóképpen akar megemlékezni a nemrég elhunyt nagyapjáról, Szűcs Lajos olimpiai bajnokról.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Pécsi Ildikó unokája először szólalt meg nagyapja halála óta

Szűcs Lajos 4 évig tartó súlyos betegség után hunyt el július 12-én. Augusztus 5-én százak vettek végső búcsút a labdarúgólegendától. A temetésen ott volt az unokája, Csaba is, aki kizárólag a BEST legújabb számában adott exkluzív interjút. „21 éves vagyok, gyerek voltam, amikor a szüleim elváltak, és a családban elindult a háborúskodás. Eleinte megkíméltek tőle, amikor pedig nagyobb lettem, saját elhatározásomból szálltam ki belőle… Hogy mi az igazság, azt csak én és a nagyszüleim tudhatjuk” – utal a családi viszályra, majd leszögezi, hogy kizárólag a búcsúztatóról szeretne beszélni.

„Nagyon szép visszamlékezéseket hallottam Papáról. Ezekből kiderült, amit én is pontosan tudtam. Nem csupán fantasztikus sportoló volt, hanem tiszta, őszinte, igaz ember, ami manapság óriási ritkaság – meséli, majd hozzáteszi, hogy meg sem fordult a fejében, hogy ne menjen oda a Mamához és az édesapjához a temetés után: „Most nekik a legnehezebb. Ha tudok, szívesen állnék kicsit mellettük, támogatni őket. Nem zárkózom el a folytatástól. Újrakezdeni lehet, a megbocsátás kicsit nehezebb kérdés.

Csaba azt is elárulta, hogy az utóbbi években többször is meglátogatta a nagyszüleit, hiszen tudott róla, hogy Szűcs Lajos nagyon beteg. „Kérdezgetik tőlem, sikerült-e elbúcsúznom tőle… Amikor háromnegyed éve náluk jártam, sokat beszélgettünk. Szerintem ez beillett egy búcsúnak” – mondja a fiú, és azt is elárulta, mit mondott neki utoljára a nagyapja: „Jól van, Csabikám, az egyetemre koncikázzál, egyelőre ez a te dolgod.”

A teljes cikket megtalálod a BEST legfrissebb számában, amire ITT fizethetsz elő!

Címkék: best best magazin csaba exkluzív interjú halál olimpiai bajnos pécsi ildikó szűcs lajos temetés unoka

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.

Koncz Zsuzsa: „Édesanyámat soha semmi nem pótolhatja”

Az énekesnő őszintén vallott legnagyobb fájdalmáról.

Szegedi Ferenc „Fecsó” őszintén mesélt 16 évvel fiatalabb barátnőjéről

A sors különös fintora, hogy volt feleségéhez hasonlóan új kedvesét is Vivinek hívják.

Várkonyi Andrea tette tönkre Palik László és Bochkor Gábor barátságát?

A Best magazin utánajárt, miért nem áll szóba egymással az egykor két jó barát.

Hosszú Katinka: döbbenetes változást hozott az új szerelem

Nemrég ünnepelte 1 éves évfordulóját szerelmével, és pontosan ennyi ideje éli meg nőiességét Hosszú Katinka. Nem is kérdés, hogy van összefüggés a két dolog között.

Kulcsár Edina: „Megtanultam 70 kilósan is büszke nő lenni”

A műsorvezető, üzletasszony teste hatalmas változásokon ment át, mióta kétgyermekes családanya. A Best magazinnak nem csak megmutatta ezt a testet, de az ezzel kapcsolatos viszonyáról is mesélt.

Stohl András: megérkezett a koronavírus-tesztjének eredménye

A színész Instagramon osztotta meg a hírt követőivel.