Hosszú Katinka: döbbenetes változást hozott az új szerelem

Nemrég ünnepelte 1 éves évfordulóját szerelmével, és pontosan ennyi ideje éli meg nőiességét Hosszú Katinka. Nem is kérdés, hogy van összefüggés a két dolog között.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Hosszú Katinka: döbbenetes változást hozott az új szerelem

Valósággal felszabadult, amikor véget ért házassága Shane Tusuppal, és ezzel együtt a spártai szigor. Onnantól nem nézték rossz szemmel Hosszú Katinka minden lépését, sokkal izgalmasabb műfajokhoz nyergelt át a natúr csirkemell és saláta kombinációból, saját döntéseket hoz, és persze szerelmesebb, mint valaha – írja a BEST magazin legfrissebb száma.

Párja, Gelencsér Máté, aki ugyancsak sportoló, Katinkához hasonlóan szintén elvált, így maximálisan tudja, mit akar egy kapcsolattól, és úgy tűnik, ezt meg is találja Katinka mellett. A pár tavasszal ünnepelte az első évfordulóját, nemrég pedig be is költöztek közös otthonukba.

Az úszónő valósággal kinyílt új kapcsolatában, pedig, ahogy korábban az Indexnek is nyilatkozta, komoly mélypontról indult: „Én vállaltam a kockázatot, én vittem vásárra a bőrömet, én kapcsoltam robotüzemmódba. Tudom, hogy ezek általánosságoknak tűnnek, és ráadásul nagyszerű eredmények is lettek, de nagy árat fizettem értük: mint személy elvesztem. Úszóként hihetetlenül sikeres voltam, de magánemberként nem feltétlenül.” – mesélte, hogyan működött a párosuk volt férjével. 

Katinka azóta sokkal látványosabban éli meg a nőiességét, mint korábban, és ez egyértelműen kiderül az öltözködéséből, gesztusaiból, és szerelmével közös, felszabadult fotóiból.

A teljes cikk a legújabb BEST magazinban olvasható, melyre ITT fizethetsz elő.

Címkék: best Gelencsér Máté hosszú katinka kapcsolat shane tusup sport szerelem sztárhírek sztárok úszás válás változás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best