Koncz Zsuzsa: „Édesanyámat soha semmi nem pótolhatja”

Az énekesnő őszintén vallott legnagyobb fájdalmáról.

Koncz Zsuzsa: „Édesanyámat soha semmi nem pótolhatja”

A koronavírus Koncz Zsuzsa mindennapjait is alaposan felülírta, ugyanis tavaszi turnéját félbe kellett szakítania a járvány miatt. Az énekesnő most újult erővel tér vissza, ősszel folytatja a koncertjeit és hetek óta a stúdióban dolgozik. Elárulta, hogy 5 dalt is felénekelt, amiből az egyiknek már a címét is tudni lehet: Filmszakadás. Arról azonban még nem mondott el többet, hogy egy új albummal is meglepi-e majd a rajongóit.

Az énekesnő elárulta viszont a BEST-nek, hogy mindig is szerencsésnek tartotta magát és imádja, amit csinál. Érzi, hogy erre született és tökéletesen megérti azokat a sztárokat, akik a mai napig színpadon állnak. A boldogságát azonban egy évvel ezelőtt egy családi tragédia árnyékolta be, ugyanis elhunyt édesanyja, aki nagyon közel állt hozzá: „Édesanyám haláláról még ma sem tudok és nem is szeretek beszélni. Vannak olyan hiányok az ember életében, amelyeket és akiket soha semmivel nem lehet pótolni.”

A teljes cikket a BEST magazin legújabb számában olvashatod el, amire ITT fizethetsz elő. Az énekesnővel készült interjút pedig IDE KATTINTVA tudod meghallgatni! 

Még több

Best