2020.08.28.@ 01.08

Kulcsár Edina: „Megtanultam 70 kilósan is büszke nő lenni”

A műsorvezető, üzletasszony teste hatalmas változásokon ment át, mióta kétgyermekes családanya. A Best magazinnak nem csak megmutatta ezt a testet, de az ezzel kapcsolatos viszonyáról is mesélt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Amikor szépségkirálynőként a fejére helyezték a koronát, mindössze 58 kilót mutatott a mérleg, terhességei, majd pedig szülései után viszont 88 és 86 kilóig kúsztak fel a számok. Kulcsár Edina azonban nem sanyargatja magát, igaz, az önelfogadásig számára is hosszú volt az út.

Fotó: BEST archív

„Amióta anya lettem, meg kellett szoknom, hogy nem úgy nézek ki, mint régen: hogy nekem is lettek pluszkilóim és striáim. Abban, hogy ezek a változások csak minimálisan zavarnak, de már nem stresszelek rajta, nagy szerepe van a férjemnek, Csutinak is. A bókjai, a gesztusai sokat segítenek. Amikor 2018-ban a kisfiammal, Medoxszal voltam várandós, megúsztam, hogy megrepedjen a hasamon a bőr, de most Ninánál már nem. Amikor észrevettem, ijedten és szomorkodva mutattam meg Csutinak a csíkjaimat. Mire ő azt mondta, hogy ez nagyon menő, mert annak a jele, hogy édesanya vagyok, ráadásul nem is akármilyen. Onnantól kezdve én is elfogadtam a csíkokat, és megpróbálok rájuk büszke lenni. Beláttam, hogy az ilyesmin kár görcsölni.” – fogalmazott Edina, akinek kifejezetten segített a reálisabb énkép kialakításában az a néhány pluszkiló.

„Korábban mindig azt mondtam, hogy nem vagyok szerencsés testalkatú, de ezt már egészen másképp, reálisabban látom. Azt hiszem, kimondottan jót tett az önképemnek az anyaság. A szülések előtt 58 kilósan nem voltam magammal teljesen elégedett, most 70 kilósan tudok büszke nő lenni. Már nem sanyargatom magam, hogy minél vékonyabb legyek, nem vonz a 90-60-90-es forma. A 63 kiló elérésére törekszem. Erre nyilván kevés az esélyem még jó darabig, ezért türelmes vagyok magammal, és elfogadtam a testem aktuális állapotát. De a későbbiekben szeretnék visszatérni az edzéshez, és addig nem fogom feladni, amíg bele nem férek a kedvenc ruhámba, ami a Csutival első közös nyaralásunkon volt rajtam.”

A teljes cikket, benne Tápai Szabina és Czippán Anett vallomásaival a legújabb BEST-ben találod, amire ITT tudsz előfizetni.

Címkék: 70 kiló best csuti kulcsár anett magyar sztárok sztárhírek sztárok szülés szülés utáni test test

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.