Kulcsár Edina: „Megtanultam 70 kilósan is büszke nő lenni”

A műsorvezető, üzletasszony teste hatalmas változásokon ment át, mióta kétgyermekes családanya. A Best magazinnak nem csak megmutatta ezt a testet, de az ezzel kapcsolatos viszonyáról is mesélt.

Amikor szépségkirálynőként a fejére helyezték a koronát, mindössze 58 kilót mutatott a mérleg, terhességei, majd pedig szülései után viszont 88 és 86 kilóig kúsztak fel a számok. Kulcsár Edina azonban nem sanyargatja magát, igaz, az önelfogadásig számára is hosszú volt az út.

Fotó: BEST archív

„Amióta anya lettem, meg kellett szoknom, hogy nem úgy nézek ki, mint régen: hogy nekem is lettek pluszkilóim és striáim. Abban, hogy ezek a változások csak minimálisan zavarnak, de már nem stresszelek rajta, nagy szerepe van a férjemnek, Csutinak is. A bókjai, a gesztusai sokat segítenek. Amikor 2018-ban a kisfiammal, Medoxszal voltam várandós, megúsztam, hogy megrepedjen a hasamon a bőr, de most Ninánál már nem. Amikor észrevettem, ijedten és szomorkodva mutattam meg Csutinak a csíkjaimat. Mire ő azt mondta, hogy ez nagyon menő, mert annak a jele, hogy édesanya vagyok, ráadásul nem is akármilyen. Onnantól kezdve én is elfogadtam a csíkokat, és megpróbálok rájuk büszke lenni. Beláttam, hogy az ilyesmin kár görcsölni.” – fogalmazott Edina, akinek kifejezetten segített a reálisabb énkép kialakításában az a néhány pluszkiló.

„Korábban mindig azt mondtam, hogy nem vagyok szerencsés testalkatú, de ezt már egészen másképp, reálisabban látom. Azt hiszem, kimondottan jót tett az önképemnek az anyaság. A szülések előtt 58 kilósan nem voltam magammal teljesen elégedett, most 70 kilósan tudok büszke nő lenni. Már nem sanyargatom magam, hogy minél vékonyabb legyek, nem vonz a 90-60-90-es forma. A 63 kiló elérésére törekszem. Erre nyilván kevés az esélyem még jó darabig, ezért türelmes vagyok magammal, és elfogadtam a testem aktuális állapotát. De a későbbiekben szeretnék visszatérni az edzéshez, és addig nem fogom feladni, amíg bele nem férek a kedvenc ruhámba, ami a Csutival első közös nyaralásunkon volt rajtam.”

A teljes cikket, benne Tápai Szabina és Czippán Anett vallomásaival a legújabb BEST-ben találod, amire ITT tudsz előfizetni.

Még több

Best