2020.08.28.@ 01.08

Kulcsár Edina: „Megtanultam 70 kilósan is büszke nő lenni”

A műsorvezető, üzletasszony teste hatalmas változásokon ment át, mióta kétgyermekes családanya. A Best magazinnak nem csak megmutatta ezt a testet, de az ezzel kapcsolatos viszonyáról is mesélt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Amikor szépségkirálynőként a fejére helyezték a koronát, mindössze 58 kilót mutatott a mérleg, terhességei, majd pedig szülései után viszont 88 és 86 kilóig kúsztak fel a számok. Kulcsár Edina azonban nem sanyargatja magát, igaz, az önelfogadásig számára is hosszú volt az út.

Fotó: BEST archív

„Amióta anya lettem, meg kellett szoknom, hogy nem úgy nézek ki, mint régen: hogy nekem is lettek pluszkilóim és striáim. Abban, hogy ezek a változások csak minimálisan zavarnak, de már nem stresszelek rajta, nagy szerepe van a férjemnek, Csutinak is. A bókjai, a gesztusai sokat segítenek. Amikor 2018-ban a kisfiammal, Medoxszal voltam várandós, megúsztam, hogy megrepedjen a hasamon a bőr, de most Ninánál már nem. Amikor észrevettem, ijedten és szomorkodva mutattam meg Csutinak a csíkjaimat. Mire ő azt mondta, hogy ez nagyon menő, mert annak a jele, hogy édesanya vagyok, ráadásul nem is akármilyen. Onnantól kezdve én is elfogadtam a csíkokat, és megpróbálok rájuk büszke lenni. Beláttam, hogy az ilyesmin kár görcsölni.” – fogalmazott Edina, akinek kifejezetten segített a reálisabb énkép kialakításában az a néhány pluszkiló.

„Korábban mindig azt mondtam, hogy nem vagyok szerencsés testalkatú, de ezt már egészen másképp, reálisabban látom. Azt hiszem, kimondottan jót tett az önképemnek az anyaság. A szülések előtt 58 kilósan nem voltam magammal teljesen elégedett, most 70 kilósan tudok büszke nő lenni. Már nem sanyargatom magam, hogy minél vékonyabb legyek, nem vonz a 90-60-90-es forma. A 63 kiló elérésére törekszem. Erre nyilván kevés az esélyem még jó darabig, ezért türelmes vagyok magammal, és elfogadtam a testem aktuális állapotát. De a későbbiekben szeretnék visszatérni az edzéshez, és addig nem fogom feladni, amíg bele nem férek a kedvenc ruhámba, ami a Csutival első közös nyaralásunkon volt rajtam.”

A teljes cikket, benne Tápai Szabina és Czippán Anett vallomásaival a legújabb BEST-ben találod, amire ITT tudsz előfizetni.

Címkék: 70 kiló best csuti kulcsár anett magyar sztárok sztárhírek sztárok szülés szülés utáni test test

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Mizo Art Coffee (x)

Mizo Art Coffee (x)

Vidd magaddal a művészet élményét!