2020.08.28.@ 08.08

Szegedi Ferenc „Fecsó” őszintén mesélt 16 évvel fiatalabb barátnőjéről

A sors különös fintora, hogy volt feleségéhez hasonlóan új kedvesét is Vivinek hívják.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Szegedi Ferenc „Fecsó” őszintén mesélt 16 évvel fiatalabb barátnőjéről

Nem keseredett el, hogy Vasvári Vivivennel való házassága zátonyra futott, Szegedi Ferenc, vagyis Fecsó pozitívan áll a szerelemhez, mely rá is talált a 16 évvel fiatalabb – szintén – Vivi személyében. Bár a lány fiatal, és közel 200 km választja el őket, hasonlóan látják a világot, és ez elég motiváció hozzá, hogy a távolság ellenére is megoldják a heti 2-3 nap találkozót. Ilyenkor nem ritka, hogy Fecsó 2 éves kisfia, Edward is velük tart. „Van egy tizenegy éves öcsém, ezért tudom, hogy kell bánni a gyerekekkel – állítja magabiztosan Vivi. – Türelmes vagyok velük, és még akkor is képes vagyok megnyugtatni Edwardot, amikor nagyon sír. Néha jobban tudom kezelni, mint Fecsó…

Bár a házasság és a közös gyerek kérdése még nagyon korai, az üzletember hozzáállását ismerve nem szereti a hosszúra nyúlt, események nélküli létet: „Az üzletet meg szoktam tervezni évekkel előre, de a kapcsolatunkat majd alakítja az élet és az érzéseink. Egy barátom nemrég tizenöt év után szakított. Nem házasodtak össze, és gyerekük sem született. Ennek nem látom sok értelmét. Én azt szeretem, ha viszonylag gyorsan haladnak a dolgok. A sokéves, eseménytelen járás már nem az én világom. Egy, legfeljebb két év alatt az ember csak el tudja dönteni, akar-e a másiktól valamit. Ha igen, történjen meg, aminek meg kell, ha pedig nem, akkor minek húzni, mint a rétestésztát?”

A teljes cikket a BEST magazin legújabb számában olvashatod el, amire ITT fizethetsz elő.

Címkék: best fecsó kapcsolat szegedi ferenc fecsó szerelem sztárhírek sztárok új kapcsolat

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!