Várkonyi Andrea tette tönkre Palik László és Bochkor Gábor barátságát?

A Best magazin utánajárt, miért nem áll szóba egymással az egykor két jó barát.

Várkonyi Andrea tette tönkre Palik László és Bochkor Gábor barátságát?

Évekig elválaszthatatlannak tűntek, Palik László gyakran bejelentkezett haverja reggeli rádióműsorában, együtt utaztak el az afganisztáni hadszíntérre egy állami küldöttség tagjaiként. Bochkor Gábor egyszer poénból még kislánya kezét is felajánlotta barátja idősebbik fiának. A legendásan jó kapcsolatnak Várkonyi Andrea „miatt” lett vége 2010-ben, aki akkoriban raliversenyzői álmokat kergetett. A „bűne” az volt, hogy nem a régóta ralizó Palik csapatában kezdett el vezetni, hanem annak legnagyobb riválisánál, Szalay Balázséban.

„Nagy ostobaság lenne részükről, ha miattam hosszan megromlana a viszony köztük. Ez az én dolgom, Gábornak és Lacinak mindehhez semmi köze” – nyilatkozta akkor a Borsnak Andi, akinek hiába volt igaza, a két férfi barátsága mégsem viselte ezt el. Az már csak hab volt a tortán, hogy a TV2 Tények című műsorában éppen Palik feleségét, Marsi Anikót tették Andi helyére.

A teljes cikk, benne évek óta fennálló sztár-konfliktusokkal, a legújabb BEST magazinban olvasható, melyre ITT tudsz előfizetni.

Még több

Best