2020.09.03.@ 15.09

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Mindössze 19 éves az a fan, aki 2 teljes éve zaklatja a népszerű magyar énekest. Varga Viktor a Blikknek adott interjúban mesélt róla, hogy az elszánt lány minden egyes nap megtalálta őt kéretlen leveleivel és meztelen fotóival, holott ő soha egyre sem válaszolt, és semmilyen szinten nem biztatta a lányt. Sőt, a rajongó azt is az énekes tudtára hozta, hogy hajlandó fizetni kedvenc sztárjának 100 000 forintot a szexért cserébe.

„Két éve elmebeteg módon belém szeretett, és minden egyes nap próbálkozott valamivel. Képes volt újra és újra jelentkezni úgy, hogy egyetlenegyszer sem válaszoltam neki, az üzeneteit pedig rendszeresen megtűzdelte valamilyen meztelen fotóval is. Szerencsére egy hónapja abbahagyta.” – részletezte Viktor, aki az extrém példát leszámítva simán elképzelhetőnek tartja, hogy összejöjjön egy rajongójával.

„Szerintem lehet szerelem egy rajongó és egy ismert ember között, nálam is volt már rá példa. Csak nehéz ez a szituáció, mivel ő mindent tud rólad, teljesen belelovalja magát a dologba, te pedig nem tudsz róla semmit. Így nehéz kialakítani bármilyen kötődést.”

Címkék: best magyar sztárhírek magyar sztárok őrült rajongó pénzért szex rajongó szex sztárhírek sztárok varga viktor zaklatás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.