Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Mindössze 19 éves az a fan, aki 2 teljes éve zaklatja a népszerű magyar énekest. Varga Viktor a Blikknek adott interjúban mesélt róla, hogy az elszánt lány minden egyes nap megtalálta őt kéretlen leveleivel és meztelen fotóival, holott ő soha egyre sem válaszolt, és semmilyen szinten nem biztatta a lányt. Sőt, a rajongó azt is az énekes tudtára hozta, hogy hajlandó fizetni kedvenc sztárjának 100 000 forintot a szexért cserébe.

„Két éve elmebeteg módon belém szeretett, és minden egyes nap próbálkozott valamivel. Képes volt újra és újra jelentkezni úgy, hogy egyetlenegyszer sem válaszoltam neki, az üzeneteit pedig rendszeresen megtűzdelte valamilyen meztelen fotóval is. Szerencsére egy hónapja abbahagyta.” – részletezte Viktor, aki az extrém példát leszámítva simán elképzelhetőnek tartja, hogy összejöjjön egy rajongójával.

„Szerintem lehet szerelem egy rajongó és egy ismert ember között, nálam is volt már rá példa. Csak nehéz ez a szituáció, mivel ő mindent tud rólad, teljesen belelovalja magát a dologba, te pedig nem tudsz róla semmit. Így nehéz kialakítani bármilyen kötődést.”

Címkék: best magyar sztárhírek magyar sztárok őrült rajongó pénzért szex rajongó szex sztárhírek sztárok varga viktor zaklatás

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best