Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

Már 8 éve alkotnak egy párt, noha a kapcsolatuk elején a külvilág nem jósolt nekik kifejezetten sokat, ők viszont rácáfoltak a velük kapcsolatos túl szigorú kritikákra. Rékasi Károly és Pikali Gerda olyannyira összecsiszolódott páros, hogy a karantén időszaka alatt nemhogy nem sérült a kapcsolatuk, de tovább is erősödött, sőt végre igazi családként funkcionáltak.

„Kifejezetten élveztem az elmúlt hónapokat, húsz éve nem pihentem ennyit. Az a mottóm, hogy amit a sors ad, abból kell kihozni a legjobbat, ez a szemlélet sok nehézségen segített már át életemben. A hetekig tartó bezártság a legjobb dolog volt, ami történhetett velünk. Előtte éppen azt tervezgettem, milyen jó lenne picit megállni, de fogalmam sem volt, hogyan valósítsam meg. A sors megoldotta helyettem… Az viszont igaz, jóval több pihenőidőt adott, mint amennyit terveztem, de legalább rengeteget aludtam, ami nagyon rám fért. És persze nagyon jó volt együtt lenni a családdal, feltöltekeztünk mindannyian, ami már nagyon hiányzott. Szerencsére gyönyörű kertünk van, így persze könnyű volt jól érezni magunkat. Nyilván nem volt azért ennyire idilli az állapot, volt bennünk félelem is, hogy mi lesz. Nagyon szabálykövető ember vagyok. Ha azt mondják, üljek hat órát a sarokban, akkor megteszem. Úgyhogy nem is mentem sehova otthonról.” – meséli a színésznő.

Hogy hogyan hozták ki a maximumot az elmúlt időszakból, arról részletesen a legújabb BEST-ben olvashatsz, amire ITT fizethetsz elő!

Még több

Best