2020.09.04.@ 10.09

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

Már 8 éve alkotnak egy párt, noha a kapcsolatuk elején a külvilág nem jósolt nekik kifejezetten sokat, ők viszont rácáfoltak a velük kapcsolatos túl szigorú kritikákra. Rékasi Károly és Pikali Gerda olyannyira összecsiszolódott páros, hogy a karantén időszaka alatt nemhogy nem sérült a kapcsolatuk, de tovább is erősödött, sőt végre igazi családként funkcionáltak.

„Kifejezetten élveztem az elmúlt hónapokat, húsz éve nem pihentem ennyit. Az a mottóm, hogy amit a sors ad, abból kell kihozni a legjobbat, ez a szemlélet sok nehézségen segített már át életemben. A hetekig tartó bezártság a legjobb dolog volt, ami történhetett velünk. Előtte éppen azt tervezgettem, milyen jó lenne picit megállni, de fogalmam sem volt, hogyan valósítsam meg. A sors megoldotta helyettem… Az viszont igaz, jóval több pihenőidőt adott, mint amennyit terveztem, de legalább rengeteget aludtam, ami nagyon rám fért. És persze nagyon jó volt együtt lenni a családdal, feltöltekeztünk mindannyian, ami már nagyon hiányzott. Szerencsére gyönyörű kertünk van, így persze könnyű volt jól érezni magunkat. Nyilván nem volt azért ennyire idilli az állapot, volt bennünk félelem is, hogy mi lesz. Nagyon szabálykövető ember vagyok. Ha azt mondják, üljek hat órát a sarokban, akkor megteszem. Úgyhogy nem is mentem sehova otthonról.” – meséli a színésznő.

Hogy hogyan hozták ki a maximumot az elmúlt időszakból, arról részletesen a legújabb BEST-ben olvashatsz, amire ITT fizethetsz elő!

Címkék: best best magazin család kapcsolat karantén magyar sztárok pikali gerda rékasi károly szerelem sztárhírek sztárok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.