Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

Az édesanyja mindössze 19 éves volt, amikor ő született, Fehér Anna, a nagy sikerű Szomszédok sztárja azonban az 53-at is betöltötte, amikor megérkezett kisfia, Barnabás. „Nagyon sok minden történt velem az életemben, de soha semmi nem volt rám ilyen jó hatással. Boldog vagyok, hogy anya lehetek. Nyugodtabb, magabiztosabb vagyok, ráadásul az, hogy ilyen kicsi fiam van, fiatalon tart. Más ritmusa lett az életemnek, máshonnan nézem a világot. Amikor a kérdéseire válaszolok, vagy a rá váró feladatokra, a jövőjére gondolok, akkor úgy érzem, kiszakadok a saját korosztályomból. Furcsa dolog jut ilyenkor az eszembe: Barnabással én is megérkeztem a XXI. századba.” – részletezi a színésznő, aki 5 éve veszítette el az édesanyját.

„Előző este még beszéltünk, tervezte, hogy túrógombócot készít Barnabásnak, másnap reggel pedig nem ébredt fel. Éjszaka, álmában halt meg. Ahogy múlnak az évek, egyre gyakrabban eszembe jut az együtt töltött idő, még mindig az orromban van a konyhájának az illata. Évekig hordtam a hajgumiját a hajamban. Ma már a töltött paprikát pont úgy készítem, mint ő, mégsem lesz soha olyan jó. Barnabás nagyon szerette a főztjét.”

A szívmelengető interjút a legújabb BEST magazinban olvashatod el, melyre ITT fizethetsz elő.

Még több

Best