2020.09.04.@ 01.09

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A BEST magazin legfrissebb számából kiderül, hogy Schell Judit már két egész hete, hogy Spanyolországban tartózkodik, ahová a kis Boldizsár és Borbála is vele tartott. Persze nem örökre hagyták el Magyarországot, mindössze egy év távollétről van szó, hogy a színésznő Spanyolországban tölthessen el egy iskolai évet.

„Judit régóta készült erre, és mindent gondosan elő is készített. Még jóval a járványhelyzet előtt eldöntötte, hogy a gyerekekkel külföldre költözik. Gondoskodnia kellett arról, hogy a teljes színházi évad rendben legyen, és a szerepeit is átvegyék tőle. Egyik utóda, Mórocz Adrienn már játszott a Tháliában, és persze Szinetár Dórát is ismerte. Judit elment az Operettszínházba, megnézte őt az Ének az esőben című előadásban, és utána kérte fel, hogy legyen a Thália új társulati tagja. Szóval mire a színházakat márciusban bezárták, addigra már nagyjából minden összeállt. Persze a COVID–19 az utazással kapcsolatban is sok mindent bizonytalanná tett, de annyi bizonyos, hogy már mindannyian elhagyták az országot” – árulta el egy színházi bennfentes.

Hogy mit csinál eközben párja, és egyben gyermekei apja, Schmied Zoltán, az kiderül a legújabb BEST-ből, melyre ITT fizethetsz elő.

Címkék: best covid-19 elköltözött koronavírus magyar sztárok schell judit Schmied Zoltán spanyolország sztárhírek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Tudatos felkészülés az őszi hónapokra

Az ősz sokak számára az elmúlás évszaka, pedig valójában az újjáéledés első lépése. A hűvösebb idő beköszöntével egyre inkább otthonmaradásra kényszerülünk, ami segít abban, hogy több időt fordítsunk magunkra. Ahogy a fák lehullajtják ősszel leveleiket, hogy felkészüljenek a későbbi megújulásra, úgy érdemes nekünk is elhagyni pár régi szokásunkat.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Ezt tette a karantén Rékasi Károly kapcsolatával

A hetekig, sőt hónapokig tartó karantén egymás után robbantotta szét az évek óta együtt élő sztárpárokat. Pikali Gerda és Rékasi Károly mindennapjaira azonban egészen máshogy hatott az összezártság.

Fehér Anna: így változtatta meg az életét, hogy 53 évesen anya lett

A Szomszédok hosszú évekig rejtőzködő sztárja exkluzív interjút adott a BEST magazinnak, amiben édesanyjáról, saját anyaságáról, és 9 éves kisfiáról is őszintén mesélt.

Szőke Zoltán: „Nem volt gyomrom tovább a Barátok közthöz”

21 évig alakította Berényi Miklós szerepét, Szőke Zoltán mégis besokallt a sikeres sorozattól. A BEST magazinnak őszintén mesélt róla, miért érezte úgy, hogy maga mögött kell hagynia az ikonikus karaktert.

Varga Viktornak pénzt ajánlottak a szexért cserébe

Méghozzá egy mindenre elszánt rajongója!

Megszületett Debreczeni Zita kisbabája!

Instagramon osztották meg az örömhírt.