Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A népszerű színésznő két gyermekével hagyta el az országot, miközben a kicsik apja, Schmied Zoltán továbbra is itthon él.

Schell Judit titokban Spanyolországba költözött

A BEST magazin legfrissebb számából kiderül, hogy Schell Judit már két egész hete, hogy Spanyolországban tartózkodik, ahová a kis Boldizsár és Borbála is vele tartott. Persze nem örökre hagyták el Magyarországot, mindössze egy év távollétről van szó, hogy a színésznő Spanyolországban tölthessen el egy iskolai évet.

„Judit régóta készült erre, és mindent gondosan elő is készített. Még jóval a járványhelyzet előtt eldöntötte, hogy a gyerekekkel külföldre költözik. Gondoskodnia kellett arról, hogy a teljes színházi évad rendben legyen, és a szerepeit is átvegyék tőle. Egyik utóda, Mórocz Adrienn már játszott a Tháliában, és persze Szinetár Dórát is ismerte. Judit elment az Operettszínházba, megnézte őt az Ének az esőben című előadásban, és utána kérte fel, hogy legyen a Thália új társulati tagja. Szóval mire a színházakat márciusban bezárták, addigra már nagyjából minden összeállt. Persze a COVID–19 az utazással kapcsolatban is sok mindent bizonytalanná tett, de annyi bizonyos, hogy már mindannyian elhagyták az országot” – árulta el egy színházi bennfentes.

Hogy mit csinál eközben párja, és egyben gyermekei apja, Schmied Zoltán, az kiderül a legújabb BEST-ből, melyre ITT fizethetsz elő.

Még több

Best