Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Az Ázsia Expressz 2 győztese rutinos diétázó, így biztosan tudja, mi működik, és mi nem, titkát pedig szívesen meg is osztja a külvilággal.

Horváth Gréta ennek köszönheti, hogy 10 kilót fogyott

Letett arról, hogy valaha is visszakapja lánykori alakját, Horváth Gréta azt viszont nem engedi meg magának, hogy a tükörbe nézve elszomorodjon az alakja miatt. Az edzés újra a hétköznapjai része lett, hiszen kisfia már 6 éves, így magára is jut némi idő. „Először egy személyi edző segítségét kértem, mert magamtól lusta lennék fitneszterembe járni, és szükségem volt valakire, aki motivál és hajt. A fájós derekam miatt oda kell figyelnem, hogy mit és hogyan mozgok, ezért vettem egy futópadot is, amin szeretnék kétnaponta 50 percet gyalogolni.” – árulta el a BEST magazinnak a híresség.

BEST – archív

A másik titka, aminek a pluszkilók leolvadását köszönheti, a liszt elhagyása volt. „Bár korábban oda voltam a kenyérért, most nemet mondok rá. Bevallom, imádom fogdosni, szeretem az illatát, és ha csak tehetem, a családban mindenkinek én vágok egy-egy szeletet, de nem harapok bele. Tiltólistára került még a tészta és a liszttel készült főzelékek is. A húsételek mellé köretnek rizst eszem vagy savanyúságot. Reggelire is csak a feltét jöhet, zöldségekkel, sajttal, felvágottal lakom jól, néha rizsszelettet harapok mellé.”

Az odafigyelésnek pedig határozottan megvan az eredménye: Gréta 75 kilóról indult januárban, most 65-öt mutat a mérleg, és további 5-7 kg leadása a cél. Hogy milyen további hatással volt Gréta testére az életmódváltás, az kiderül a legújabb BEST magazinból, melyre ITT fizethetsz elő.

Még több

Best