Mizo Art Coffee (x)

Vidd magaddal a művészet élményét!

2020.10.12. 10:10
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mizo Art Coffee (x)

A Mizo Coffee Selection termékcsaládot 2017-ben vezettük be. Az idén 3. születésnapját ünneplő portfólió ősszel különleges csomagolásban kerül a polcokra.

Ma már hagyomány a kávézás és a kultúra szoros összekapcsolódása,  a XIX. században és napjainkban is számtalan író, költő, festő választja inspirációjának környezetéül a kávézókat. A betérő emberek zaja, a kávégépek monoton zúgása egyfajta csend, a száguldó világban.

Egy espresso mellett jól esik beszélgetni. Ma is megannyi kávézó dönt úgy, hogy kortárs alkotásoknak ad helyet a falain időszakosan, vagy állandó kiállításokkal.  2020 őszén a Szépművészeti Múzeum és Magyar Nemzeti Galéria együttműködésével egy limitált szériás Mizo Art Coffee kollekciót alkotottunk meg, hogy a művészet élményét bárki magával vihesse. A Mizo Coffee Selection segítségével az alkotások a Plein air-hez hasonló szemlélettel a szabadba is kivihetőek, álmodozhatunk, elmélkedhetünk, inspirálódhatunk, miközben belekortyolunk a művészet hívogató szépségébe.

Célunk, hogy a kávén keresztül fogyasztóink kedvet kapjanak ahhoz, hogy további alkotásokat ismerjenek meg, ugyanis egy-egy Mizo Art Coffee segítségével betekintést kaphatnak a festmények világába. A csomagolásokon minden műről található különleges információ, melyet kibővítve a www.mizo.hu/artcoffee oldalon, és a további kommunikációs felületeken részleteiben is olvashatnak majd.

Létezhetünk csak úgy. Szabadon. Bárhol. Festészetet, a történelmet, évszázadokat vihetünk magunkkal a kávénk segítségével.

Címkék: #hirdetes

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Best