2015.02.07.@ 12.02

Kraft Anima

„A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen nem létezik.” /Muhammad Ali/

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Végzettségek:
(2014) Mad Dogg Athletics – Spinning® Instructor
(2012-2013) Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar – Aerobik oktató
(2013- ) Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola – Turizmus menedzser (mesterszakon)
(2009-2012) Budapesti Corvinus Egyetem – Közgazdász, Turizmus-vendéglátás (alapszakon)

Szakterület:
Spinning®

Rövid bemutatkozás:
A Spinning® óratípussal 2008-ban ismerkedtem meg Angliában, s jó néhány év rendszeres látogatás után érett meg bennem annak gondolata, hogy akár oktathatnám is.
Annak idején – mint sok más sportolási tevékenységet – a Spinning® órán való tekerést is azért próbáltam ki, mert már jóideje szerettem volna megszabadulni pár kilótól. Korábban semelyik sporttevékenység nem kötött le igazán, egyiket sem élveztem, s nyűg volt a sportolás. A Spinning® óra volt az első, ahol sikerült magamra találnom, s felszabadulnom sportolás közben. Az órákon valón részvétel rengeteg energiát adott, és sokkal motiváltabbá váltam célom elérésben.
A mozgás most már – akár más formában is – az életem részévé vált. Mióta oktatóként ülök fel a bringára már más a célom, mint annak idején: szeretném, ha az óráimat látogatók is felfedeznék a magukban rejlő erőt, és higgyenek abban, hogy bárki képes lehet céljai elérésére. A sportolás nem teher, hanem élvezet!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több body-day