2015.02.07.@ 10.02

Mile Szilvia

“Legalább annyit, amennyit legfeljebb kíván!”

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Mile Szilvia vagyok, a Gilda Max Fitness vezetőedző-helyettese, Gilda Max SE fitness szakágvezetője, gyermekfitness vezetőedzője, IFBB Fitness Világkupa győztese, IFBB nemzetközi testépítő és fitness bíró, valamint a Cosmopolitan Hungary bloggere, edzője.
5 éves korom óta versenysportolok. Sokáig ritmikus gimnasztikáztam, 14 évesen ismerkedtem meg a fitness világával. Válogatott versenyzőként képviseltem nemzetünket a világ számos pontján.
A versenyfelkészülések közepette megtanultam legyőzni a saját korlátaimat. Ebben szeretnék segíteni másoknak, s úgy érzem, tudok is. Nem vélem úgy, hogy mindenkinek versenyeznie kell, a tanítványok által kívánt célok eléréséhez nyújtok szakmai segítséget. Amennyiben valaki mégis úgy érezné, hogy szeretne megismerkedni a versenyzés kívánta erőfeszítésekkel, és az általa okozott örömökkel; bátran keressen, s segítek abban, hogy a test és a lélek is kellőképp megerősödjön a megmérettetéshez.
Versenyzőim között több gyermek, valamint felnőtt korosztályos magyar bajnok, nemzeti válogatott csapattagok is vannak, akik gyönyörű eredményekkel büszkélkedhetnek.

Végzettségek:
Testépítés-fitness sportedző
Aerobik sportedző

Amit vállalok:
Személyi edzések (zsírcsökkentés, izmosodás vagy akár az egészséges életmód megtartásának céljával)
Versenyfelkészítés (gyermek, felnőtt)
Aerobik óra tartása

Eredmények:
Többszörös országos és magyar bajnok csapat tagja ritmikus gimnasztikában
Válogatott fitness versenyző
2X Magyar fitness bajnok
IFBB Junior Fitness Európa Bajnokság V.helyezettje
IFBB Felnőtt Fitness Világkupa bajnoka

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több body-day