2015.02.08.@ 20.02

Bánhegyi Gergely

” Ha csinálsz valamit, akkor azt csináld jól! “

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Tanulmányaimat a Testnevelési Egyetemen, illetve az IWI-n, hazánk egyetlen nemzetközileg is elismert fitnesz iskolájában végeztem.Az életemet mindig a sport határozta meg. Ma is versenyszerűen sportolok, Crossfittezem,de emellett kiemelten foglalkozom a sport, a sportolás tudományos oldalával/vizsgálatával. Az itt szerzett tapasztalatokat pedig remekül tudom alkalmazni az edzések során.

Edzés:
Munkámat a maximalizmus jellemzi. Különös figyelmet fordítok a gyakorlatok helyes kivitelezésére és igyekszem a lehető legszínvonalasabb edzői szolgáltatást nyújtani. Maximális figyelmet biztosítok a vendégeim számára a bemelegítéstől kezdve, az edzésen át, egészen a nyújtásig.
Az általam képviselt speciális terület a funkcionális edzés, ezt igyekszem ötvözni a már hagyományosnak mondható edzéstípusokkal. Célom a minél változatosabb és hatékonyabb edzésmunka mellet a minőségi mozgás megtanítása vendégeim számára.
Úgy gondolom, hogy a jó edző legfontosabb feladata megszerettetni a sportolást a vendégeivel. A sport egy eszköz, amivel képesek vagyunk teljes mértékben változtatni az életünkön. Viszont ez csak akkor működik, ha élvezzük is, amit csinálunk.
Ha megvan benned a kellő elhatározás, készen állsz tenni valamit a változásért, akkor keress meg bátran és segítek elérni azokat a célokat, amiket kitűztél magad elé!

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több body-day