2015.02.08.@ 19.02

Gönczy Benjámin

“Készen állsz, hogy az légy, aki tényleg vagy?„ – „Areyoureadyto be whoyoureallyare?”

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Legtöbb edzőtársammal ellentétben én kerültem a sportot gyermek- és tizenéves koromban. ‘Normális’, átlagos, sportmentes életet éltem és egészségtlen dolgokat ettem. Ennek meg is lett az erdménye: elhízás, állandó betegeskedés, rossz állóképesség, depresszió. Tudtam, hogy többre vagyok hivatott, de nem tudtam milyen irányba kell elindulnom a változásért.
Éveken kersztül próbálkoztam mindenfélével: otthoni tornázás, több száz felülés minden nap, koplalás, mindenféle egyéb divatos diéták. Semmi sem hozott átütő eredményt így már-már feladtam, beletörődve sorsomba.
Az igazi változás végül mégis megtalált. Évek próbálkozása után az edzőtermi edzés, a helyes táplálkozás, a kitartás és a sok-sok utánaolvasás valamint ezek alkalmazása végül lassan de biztosan meghozta az eredményt.

Ez az üzenetem mindenki számára:
A változás lehetséges! Az évek során én kiprobáltam rengeteg módszert, tudom mi működik és mi nem. Neked nem kell ezeken végigmenni, én megmutatom a helyes irányt. Az a célom, hogy segítsek, mert tudom, milyen ott lenni, tudom milyen nehéz küzdeni, de azt is tudom, hogy benned is megvan az erő, hogy az légy aki tényleg vagy! Gyere el hozzám, és én bebizonyítom: te is képes vagy a változásra!

Végzettségek:
Body ‘n’ Soul Wellness &PilatesAcademy

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több body-day