2015.02.08.@ 20.02

Répássy Anna

AZ ÁLOMTÓL AZ ÁLOMALAKIG – SZEMÉLYI EDZÉS, AHOGY TE SZERETED

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert az aktív életmód már gyermekkoromban a mindennapjaim részévé vált. 6 évesen a jazzbalett jelentette az ugródeszkát a sport világába, amit a modern divattánc követett. Később keményebb vizekre evezetem: 4 évet kajakoztam versenyszerűen, majd visszahúzott a szívem a táncos mozgásformák felé. Több műfajban is próbára tettem magam: hip-hopot, balettot és jazztáncot tanultam. Ez a sokszínűség és nyitottság határozza meg az edzésekről és az egészséges életmódról alkotott szemléletemet.A folyamatos megújulás, a változó igényekhez való alkalmazkodás, az „elsajátítani és továbbadni” elv képezi a szakmai hitelességem alapját, a másik pillér pedig a rendszeres tanulás és továbbképzés.

Végzettségeim:
– Fitness Akadémia – aerobik oktató
– IWI – személyi edző
– R-Med – Fitt Ball tréner
– R-Med – TRX tréner

Előfordult Veled is, hogy az edzőterem ablaka előtt elsétálva irigykedve nézted a jókedvű és nem kevésbé jó alakú sportolókat?
Volt már olyan, hogy szívesen a válladra kaptad volna a sporttáskádat, hogy elrobogj a legközelebbi fitneszterembe – de elbátortalanodtál, mert fogalmad sem volt, miképp kezdj hozzá az edzésekhez?
Elégedetlen vagy a derekad vagy a bicepszed körfogatával?
Hagytál már ki strandszezont, mert úgy érezted, hogy bikini vagy fürdőnadrág helyett leginkább zsákruhába bújnál?
A legádázabb ellenségeid közé sorolod tükröt és a mérleget?
Csalódtál a fogyókúrás csodareceptekben, és eleged van a be nem váltott fogadalmakból?
Ha a fenti kérdések közül legalább egyre igennel válaszoltál, itt az ideje, hogy végre formába lendülj, és jól érezd magad a bőrödben! Miként fogj neki a változtatásnak, hogyan kapcsolj fitnesz fokozatba? Jó helyen jársz, szívesen segítek! Akár karcsúsodni, izmosodni, szálkásodni szeretnél, vagy éppen csak hiányzik a mozgás öröme, az általam tartott személyi edzésen megtalálod azt a terhelést és mozgásformát, melyet örömmel végzel, és hatékonyan segíti a fejlődésedet is.

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több body-day