A fiatal nő már 2009 óta küzd a bőrrákkal, és számos  elváltozás van az arcán. 

A sors figyelmeztette: bőrrákos lett

Mint ahogy a legtöbben, úgy ő is rengeteget  napozott  tiniként. Gyerekkorába Ausztráliába költözött a szüleivel, ahol szinte egész évben forróság van, ezt pedig ki is használta. A sors azonban durván figyelmeztette.

Melanomám lett. Két bőrgyógyászra volt szükség a diagnózishoz felállításához. Mikroszkóp alatt megnézték az arcomat, ugyanis rettenetesen hámlott.

Szerencsére időben észrevették a kórt. Kapott lézeres fotodinamikus terápiát is, így nagyok az esélyek a túlélésre. Megosztotta, hogy az eljárás után picit homolyásabban látott, és egy darabig szemüveget sem tudott viselni, annyira égett az arca.

A legfontosabb, hogy mindenki használjon napvédő-krémeket. A túlzott napozás nagyon káros tud lenni, amit a saját bőrömön is megtapasztaltam. 

Kifejtette, hogy sajnos a bőrrák bármikor kiújuljat, hiszen a mai napig rengeteg  elváltozás  van az arcán. A megfelelő kezelésekkel, amit élete végéig kapni fog, azonban folyamatosan javul az állapota.

Jött a Mellrák

Miután kiderült, hogy bőrrákja van, Melissa ismét egy szörnyű hírt kapott. Daganatot találtak az egyik mellében. Mivel minél előbb műtétre volt szüksége, szüneteltetnie kellett a bőrrák kezelését. Mikor azonban sor került a bevatkozásra, komplikáció lépett fel, amibe majdnem bele is halt, vérmérgezést kapott.

A diagnózis: melanóma

Pár évvel később ismét szörnyű hírt kapott. Az orvosok bazálsejtes karcinómát fedeztek fel az orrán, a vállán, és a mellkasán, ami a bőrrák egyik fajtája, ráadásul a füléből is el kellett távolítani egy darabot, ugyanis melanómája volt.

Teljesen lesokkolt a tudat. Évek óta küzdök a rákkal, ám remélem, hogy ezúttal végleg legyőztem. Szerencsés voltam, mert időben észrevették, és a megfelelő kezelések miatt jelenleg minden rendben van. 


via