2011.01.18.@ 09.01

Új év, új élet: állítsd helyre szervezeted egyensúlyát gyógyító rezgésekkel!

Csodás pillanatokra, mámorító szerelemre, anyagi sikerre vagy boldog életre vágysz? Most eljött a te időd, hogy felfedezd az élet legnagyobb titkában, a rezonancia törvényében rejlő rendkívüli erőket.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Gyógyító rezgés

Tudtad, hogy minden rezeg? Akár te, a párod, a szüleid vagy a kedvenc háziállatod, de még a bulira kiválasztott cipőd is! Észrevetted, hogy mindig más szerelésben mész el ugyanarra a helyre? Ez nemcsak a divatnak, hanem a titokzatos hangulatnak, a kisugárzásnak, a rezgésnek is eredménye. A „de jó kisugárzása van!” megjegyzés nem pusztán a ruhádnak, a hajadnak vagy a sminkednek szól, hanem egész lényednek!

Rezdüléseid jellemeznek téged

Minden egyes rezgéseddel jeleket küldesz a külvilágba, s jelzéseid találkoznak mások energiáival. Szíved egy közvetítő, mely érzelmeidet elektromos és mágneses rezgésekké, hullámokká alakítja át. Így gondolataid az anyag szintjén is érzékelhetővé válnak, a rezonancia törvénye pedig mindig és mindenhol hat, így senki sem állhat ellen a rezgéstérnek.

Tudományosan bizonyított tény, hogy a Naprendszer egésze, azon belül a Föld és a rajta létező összes élő és élettelen tárgy rezeg, és mindennek megvan a rá jellemző tulajdonságait meghatározó sajátos rezgése. Rendkívül bonyolult, egymással és egymásra kölcsönösen ható, kifinomult rendszerben élünk. Tudományosan bizonyított tény, hogy szervezetünk minden sejtében másodpercenként mintegy 7000 kémiai reakció megy végbe – mondja Eörssy Péter kineziológus, a Colorado Rendszer reikimestere és tanára.

A környezeti ártalmak, a helytelen táplálkozás, a mozgásszegény életmód, a stressz negatívan befolyásolják lelki működésünket, ezen keresztül fizikai állapotunkat (például pszichoszomatikus betegségeket is okozhatnak), vagy fordítva, közvetlenül hatnak testünkre, és így gyakorolnak hatást lelkünkre is (szomatopszichés betegségek).

A betegség mindig belülről táplálkozik

A mai tudományos világ számára már egyre elfogadottabbá válik az a tény – mondja szakértőnk –, hogy szinte minden betegség mögött valamilyen lelki trauma vagy probléma áll. Ezért fontos az emberre, mint gyógyítandó lényre holisztikus (teljességre törekvő, a testet, lelket, szellemet egységben vizsgáló) szemlélettel tekinteni.

Szervezeted energiapályákkal, úgynevezett meridiánokkal van átszőve, ezeken keresztül halad az éltető energia a testben. Ha elakadás történik valahol, a gócpont előtt energiatöbblet, mögötte energiahiány lép fel.

Mivel minden sejtnek, szervnek megvan a saját magára jellemző rezgésszáma, ha zavar keletkezik az energiapályán, a rezgésszám megváltozik. A rend helyreállításához használható kiváló módszer például a reiki, melynek modernkori felfedezése Dr. Mikao Usui nevéhez köthető, aki szerint minden családban legalább egy emberre szükség lenne, aki kézrátételes gyógyítással a helyes rezgésszámot, és így a gyógyulás, öngyógyítás lehetőségét biztosítja a hozzátartozók vagy a hozzá fordulók számára. Ez a kiindulópontja a Colorado Rendszernek, mely a különböző reikiágak ötvözéséből létrehozott egy egyedi energetikai-spirituális módszert.

Ismerd meg saját rezgéseidet!

Napjainkban leginkább a holisztikus szemlélettel dolgozó Dr. Reinhold Voll féle akupunktúrás készülék elterjedt, aki a hagyományos kínai medicina és a modern technika ötvözéseként létrehozta a számítógéppel összeköttetésben álló energetikai kiegyensúlyozatlanságot megjelenítő és gyógyító készüléket.

A módszer alapja az áram mérése az akupunktúrás pontokon, mely bárki számára elérhető és teljesen fájdalommentes. A biorezonancia terápia során egy pár elektródát helyeznek a test különböző pontjaira, mely kimutatja, mely szervnél állhat fenn energetikai elváltozás – mondja szakértőnk. Az így feltárt problémás területekkel kapcsolatban egyedi terápiás módszer kidolgozására van lehetőség, különböző szakemberek bevonásával.

Szakértőnk véleménye szerint a biorezonancia nagy előnye, hogy az energetikai zavar jóval előbb kimutatható, minthogy a betegség megjelenne, így megelőzésre is kiválóan alkalmas. Ma már léteznek olyan egyszerű biorezonanciás készülékek is, melyeket bárhová magaddal vihetsz, és stresszoldó, vitalizáló, fájdalomcsillapító, emésztést elősegítő, állapotjavító hatásuk van, illetve vásárolhatsz számítógépeddel összeköthető eszközöket, melyek az adott idegimpulzusnak leginkább megfelelő frekvenciákat bocsátanak ki, elősegítve a tökéletes működést. Ha náthás vagy, felfáztál, fáj a fogad, menstruálsz, vagy allergiád van, ezekkel a készülékekkel a kellemetlen tünetek enyhíthetők és kiválóan kezelhetők, sőt akár véglegesen meg is szüntethetők.
Szakértőnk véleménye szerint természetesen már meglévő betegségek esetén a szakorvosi konzultáció és felügyelet is szükséges, de használatukkal sokat tehetsz testi-lelki egészséged, egyensúlyod érdekében!

Cosmo-tipp: Biorezonancia készülékek: www.bioexpress.hu, Zapper K100 biorezonancia készülék (30.000 Ft, www.gabiszepsegszalon.hu), Lenyo Mobil biorezonanciás wellness készülék (180.000 Ft, www.bolthely.hu)

Szakértőnktől itt kérdezhetsz: eorssy.peter@gmail.com

Fotó: profimedia.hu

Kapcsolódó cikkek:

A betegséget kipihenni, nem kiizzadni kell!

Mit üzennek a délutáni nassolások?

Számtalan kedvező ajánlat a Cosmopolitan AKCIÓI között!

Címkék: állítsd egyensúlyát élet! gyógyító helyre rezgésekkel! szervezeted

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Body

Hurrá! Megújult a kedvenc életmód magazinod!

Hurrá! Megújult a kedvenc életmód magazinod!

Március 20-tól kapható az első Well&fit magazin, ami szuper tanácsokkal, self-coaching tippekkel és sikertörténetekkel vár téged!

Így eddz, ha esküvőre készülsz

Három hónapos szuperhatásos edzésterv, hogy elérd a bombaalakot a nagy napra.

30 perces otthoni edzés a garantált fogyásért

Ha heti párszor letolod, biztosan leolvasztja rólad a zsírt!

Ez a 3 étkezési szokás segít a fogyásban

Lassan itt a bikiniszezon, ha szeretnél bombaalakot a nyári időszakra, akkor ideje változtatni!

Így lehet lapos a hasad a profik szerint

Kitartó munkával örökre megszabadulhatsz a felesleges párnáktól és az úszógumitól!