Jógázd magad Miranda Kerré!

Te is biztosan lemész hídba attól a képtől, amit az ex Victoria’S Secret modell posztolt magáról. Sőt, azt is elárulja, hogy minek köszönheti a hajlékonyságát!

Jógázd magad Miranda Kerré!

Hát igen, már a hullámzó tenger és a szikrázó homok is irigylésre méltó ezen a fotón, de azért azelőtt is le a kalappal, ahogy Miranda Kerr lemegy hídba. A modell elárulta, hogy szuperdögös alakját és hajlékonyságát annak köszönheti, hogy minden reggel jógázik. Vagyis egy újabb szuper érv arra, hogy te is kipróbáld ezt a mozgásformát!


Ha nem jönnek be a hagyományos jógatípusok, akkor kísérletezz ezzel a kettővel:
Nalini jóga – a nőiességért
Ez a típus kifejezetten nőknek ajánlott és abban segít, hogy erősítse a medencealapi záróizmokat. Na meg abban, hogy előhozd magadból az igazi nőt és felszabadíts a szexuális energiáidat. Na ezt a pasid is támogatja majd!
Iyengar jóga – stressz ellen
Nemcsak fizikailag, de mentálisan és érzelmileg is szeretnél fejlődni? Akkor ezt neked találták ki, ugyanis a gyakorlatok során fejlődik a koncentrálóképességed és könnyebben legyűröd a stresszt. Vagyis akármilyen idegesítő a boss, a jógaóra után a legnehezebb helyzeteken is úrrá tudsz lenni!

Phytotec

Még több

Body