Jógázz a szuper karrierért!

Szeretnél villogni a boss előtt egy remek prezentációval, de lefagysz, amikor meg kell szólalnod? Akkor ideje kipróbálnod a jógát, ami segít a koncentrálásban!

Jógázz a szuper karrierért!

Oké, azt eddig is tudtad, hogy a jóga nemcsak szuper alakot csinál, hanem javítja a koncentrációdat és elűzi a stresszt. Viszont egy tanulmány azt is bebizonyította, hogy ha jól időzíted ezt a sportot, akkor a munkahelyeden is hatékonyabb leszel, mert fokozza az agyi aktivitást. Vagyis, ha legközelebb prezit tartasz, akkor aznap reggel végezz el néhány gyakorlatot, és tuti tarolsz majd a főnököd előtt!

Fa póz – Emeled fel a jobb lábad és támaszd a talpadat a bal combod belső felének. Amikor megvan az egyensúly, mindkét kezed emeld a fejed fölé és tedd össze a tenyered.
Miért hatásos? – A test és az elme egyensúlyát és stabilitását erősíti, tehát a legparásabb helyzetben is tudsz koncentrálni.

Teve állás – Ülj a sarkaidra, térdek összezárva, kezek a térdeken. Lassan emelkedj fel a térdeidre, majd ahogy kilégzel, hajolj hátra, és bal kézzel fogd meg a bal sarkad, míg a jobb karod nyújtsd felfele. Döntsd előre a medencédet
Miért hatásos? – Jó hatással van az emésztésre, vagyis nem lesz gyomorgörcsöd a tárgyalás előtt.

Háromszög póz – Állj széles terpeszbe, emeld fel a karjaid oldalsó középtartásba. Bal lábfejed 90, míg a jobb lábfejed 45 fokkal fordítsd balra. Hajlítsd a derekad, és bal kézzel érintsd a bal lábfejed, a jobb kezed egyenes vonalat képet a ballal.
Miért hatásos? – Az idegek egyensúlyának helyreállításában segít, így garantáltan nem izgulsz majd.

Phytotec

Még több

Body