A Szundiból Szexi-edzésterv

Ha te is iszonyú nehezen kelsz ki az ágyból, de szeretnéd letudni az edzést már reggel, kövesd a módszerünket!

A Szundiból Szexi-edzésterv

Fújj takarodót! Méghozzá jó korán. Fokozatosan szoktasd magad hozzá a korán fekvéshez és persze a korán keléshez is. A legjobb a természetes ébresztő: éjszaka ne húzd be a függönyöket, így a reggeli világosságban nem tudsz sokáig aludni.

Az edzések tutira nem indulnak álmosan, ha beszerzel pár vicces ruhát és kiegészítőt. Mit szólnál például egy beszélő súlyzóhoz, ami hangosan számlálja, hány ismétlésnél tartasz?

Eddz a közelben! Felesleges azért még 1 órával korábban kelned, hogy egy szupertrendi fitneszteremben edz, ami a város másik végén van. Fuss a közeli parkban, vagy akár otthon is tornázhatsz. Próbáld ki ezt a kifejezetten reggelre való (tehát nem túl megerőltető), jógával kombinált zsírégető edzést:

Még mindig nem tudsz elszakadni a szundigombtól? Akkor töltsd le a telódra a Better Me-appot! Ez az alkalmazás tuti rávesz a koránkelésre, ugyanis akárhányszor megnyomod a szundit, posztolja a Facebook-oldaladra, hogy micsoda lustaság vagy. Ha nem szeretnél beégni az ismerőseid előtt, akkor inkább rögtön pattanj ki az ágyból!

Köss magaddal alkut! Ha még mindig nehezen megy a hajnali kelés, egy kis megvesztegetés segíthet. Mondjuk, ha sikerül egy hétig teljesítened a reggeli edzéseket, megajándékozhatod magad egy csini nyári rucival. Szerintünk nem rossz ajánlat!

Indítsd a napot pörgős ütemekkel! Állítsd be a telefonodon ébresztő dallamnak egyik kedvenc dalodat, így tuti kipattansz majd az ágyból. Készülődés közben is szóljanak a legbulisabb slágerek, hogy motivált maradj. Mit szólsz mondjuk ehhez a pörgős számhoz?

Még több

Body